Dozatoare de apa

Dozatoarele de apăsunt dispozitive care oferăapăfiltratăși răcită/ încălzităpentru consum. Acestea au devenit foarte populare în ultimii ani, datorităsimplității în utilizare, dar și pe baza beneficiilor pe care le oferă. Funcția principalăa dozatoarelor de apăeste de a filtra apa, eliminând astfel posibila prezențăa contaminaților proveniți din rețeaua publică. 

Găsești la Carrefour dozatoare de apăcu sisteme de răcire pe bazăde compresor, simplu de amplasat pe blatul din bucătărie sau pe podea, în funcție de modelul ales. Ai parte de prețuri extrem de avantajoase pentru întreaga gamăde dozatoare. Acestea pot fi achiziționate atât pentru acasă, cât și pentru bucătăria de la birou, săli de așteptare și alte spații de interes public.

Dozatoare de apădisponibile în oferta Carrefour

Dozatoarele de apăsunt foarte convenabile, deoarece permit utilizatorilor săaibămereu apăpotabilăla îndemână, fărăa fi nevoie săcumpere apăîmbuteliatăsau săaibăgrijăde stocarea acesteia. În plus, consumul regulat de apăfiltratăși curatăeste esențial pentru o bunăfuncționare a organismului și poate ajuta la prevenirea anumitor afecțiuni gastrointestinale. 

Un dozator de apăcu filtru își găsește loc pe lista cuelectrocasnice de bucatarie achiziționate de la Carrefour, pentru căasigurăcosturi de achiziție, utilizare și întreținere foarte convenabile. Mai mult decât atât, te bucuri de un gust foarte bun al apei pe care o consumi, datorităsistemelor din structura sa ce filtreazăeficient bacteriile și contaminanții.

Utilizarea sa genereazăeconomii pe termen lung, prin reducerea costurilor de achiziție a apei îmbuteliate. În contextul actual, reprezintăo opțiune mult mai eco-friendly, comparativ cu achiziționarea de apăde la magazin, deoarece se reduce cantitatea de deșeuri, iar nivelul emisiilor de carbon, asociate cu producția și transportul apei îmbuteliate, poate scădea.

Comandădozatoare de apăla prețuri avantajoase

Avem pentru tine cele mai bune dozatoare de apăpentru birou și acasă. Profităde prețurile avantajoase la întreaga gamăde produse, astfel încât sa realizezi o achiziție inspirată. Modelele selectate de noi includ funcțiile de bazăpentru filtrarea, răcirea și încălzirea apei, astfel încât săpoatăfi utilizate pentru consumul zilnic de apă, cafea, ceai, supe, siropuri etc

Un dozator de apăpentru blatul din bucătărie are loc lângăblender, robotul de bucătărie sau aparatul de gătit cu aburi, contribuind la estetica unui spațiu complet echipat cu soluții de ultimăgenerație. Dozatorul de apăpentru podea poate fi lipit de un perete, pentru a nu bloca tranzitul în acel spațiu. Înainte de a le comanda, aflămai multe informații despre caracteristicile lor.

Existăatât dozatoare care se racordeazăla rețeaua publicăde apă, cu un prețde achiziție mai mare, cât și sisteme cu sursăproprie, ce trebuie schimbatăatunci când recipientul atașat se golește. Simplitatea cu care se schimbăun recipient cu altul reprezintăun alt motiv pentru a alege săutilizezi un dozator de apă, alături de alteelectrocasnice pentru bucatarie practice.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!