Raclete

Racletele auto sunt esențiale pentru a îndepărta apa, zăpada, gheața și murdăria de pe geamurile mașinii. Pentru căjoacăun rol important în menținerea unei vizibilități optime, orice conducător auto trebuie sădispunăde o astfel de soluție în mașina sa. Eficiența unei raclete bune determinăo vizibilitate optimă, precum și un nivel ridicat al siguranței în trafic. 

Comandăacum o racletădin oferta Carrefour, profitând de prețurile foarte avantajoase pentru întreaga gamăde produse. Alege un model cu un mâner ferm și o suprafațăde contact fină, realizatădin silicon, astfel încât geamurile autoturismului sănu fie deteriorate în timpul procesului. Aflămai multe despre cum alegi cea mai bunăracletăpentru mașina ta. 

Gamăvariatăde raclete auto pe site-ul Carrefour

Pentru a alege o racletăpotrivită, ține cont de dimensiunile acestui produs deintretinere si cosmetica auto, precum și de designul său. Trebuie săaibăo formăce permite o utilizare facilă, de-a lungul geamurilor ușor curbate ale mașinii pe care o conduci. Existăraclete cu design universal, dar și modele concepute special pentru anumite modele de autovehicul.

Materialul unei raclete de mașinăeste alt factor de bazăla care trebuie săte raportezi în alegerea ta. Comandăonline de la noi raclete din silicon, deoarece acest material este foarte apreciat pentru durata sa de viațăși rezistența la temperaturi reduse. Chiar dacăsunt mai ieftine, racletele cu lamelădin cauciuc nu rezistăla fel de mult în cazul temperaturilor extreme. 

Utilizarea corectăa racletelor auto poate preveni zgârierea parbrizului și a geamurilor, reducând astfel cheltuielile cu reparațiile. Așa căvezi ultimele modele incluse în oferta noastrăonline, comparăprețurile acestora și alege la final un produs de calitate. Pentru îndepărtarea murdăriei, opteazăpentru o racletăcu pulverizator, pentru a o utiliza alături de untratament pentru parbriz.

Comandăonline raclete auto la prețuri avantajoase 

Selecteazănivelurile de prețadaptate bugetului tău și vezi modelele de racletăpotrivite. Gama este una variată, iar prețurile avantajoase îți permit săiei una, sau chiar mai multe raclete auto de la Carrefour, în diferite nuanțe. Un astfel de produs are un design ergonomic și dimensiuni reduse, așa căpoate fi ținut fărăprobleme în spațiul pentru depozitare din portiera șoferului. 

Înainte de a folosi o racletăpentru a curăța geamurile, este important săpregătești suprafața prin curățare acestora de praf, murdărie și alte impurități, pentru a evita zgârierea lor în timpul folosirii racletei. Apoi, se poate aplica o soluție de curățare specialăpentru geamuri auto, care săfaciliteze alunecarea racletei și săîndepărteze eficient murdăria.

Utilizarea corectăa racletei constăîn pornirea de la colțul superior al geamului și realizarea unei mișcări continue, de jos în sus și de la stânga la dreapta. Racleta trebuie menținutăla un unghi de aproximativ 30°fața de suprafața parbrizului. Evităapăsarea excesivă, pentru a nu zgâria din greșealăgeamurile. Pentru a avea o mașinăimpecabilă, vezi și gama dedetergenti auto pentru exterior

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!