Perie cu aer cald

Găsești la noi perii cu aer cald pentru îngrijirea părului tău, însoțite de cele mai bune oferte ale sezonului. Vezi ultimele modele adăugate în ofertăși selecteazăproduse ale brandurilor preferate, la cele mai bune prețuri. Selecteazărapid filtrele de căutare, pe baza preferințelor tale, astfel încât sărămânăîn paginăcele mai potrivite perii cu aer cald. 

Vezi modelele cu accesorii ce permit o îngrijire a părului așa cum îți dorești, pentru a-l putea usca și coafa într-un timp mult mai scurt. Peria cu aer cald îți permite săobții un aspect superb al coafurii, indiferent de ocazie, tipul și dimensiunea firului de păr sau densitatea podoabei capilare. Dacăești în căutarea unei perii de păr cu aer cald, te afli în locul potrivit.  

Perii cu aer cald prevăzute cu cele mai noi tehnologii

Oferta pe care Carrefour pe care ți-o pune la dispoziție include modele ale un producători de top, apreciați la nivel global pentru calitatea produselor oferite. Alege de la noi o perie cu aer cald Philips sau o perie cu aer cald Remington, pentru un control deplin asupra modului în care se realizeazăingrijirea parului. Citește cu atenție informațiile oferite în paginile produselor și asigură-te ca modelele respective includ funcții ce pot simplifica procesele de uscare și coafare!

Opteazăpentru o perie cu aer cald multifuncțională, ce acționeazăatât ca ondulator de par, cât și ca uscător sau placăpentru îndreptare. Asigură-te căalegi varianta unui model cu funcție pentru ajustarea nivelului termic, în funcție de acțiunea pe care o realizezi, astfel încât podoaba capilarăsăfie aranjatăașa cum vrei, însăcu un impact minim asupra rezistenței firului de păr. 

Dacăpreferi anumite tipuri de hair styling, acest aspect poate determina alegerea unei plăci cu aer cald pentru păr uscat, pentru păr umed sau pentru păr uscat/umed. De asemenea, numărul variat de accesorii este un alt criteriu important pentru o achiziție inspiratădin oferta Carrefour. Produsul ales trebuie săconținăcât mai multe duze pentru jet cald și rece, perii rotative, precum și un învelișce asigurăsiguranțăîn utilizare, așa cum este învelișul ceramic. 

Comandăonline perii cu aer cald la prețuri avantajoase

Funcția de ionizare a unei perii cu aer cald este extrem de importantă, pentru căasigurăo îngrijire delicatăa firului de păr, chiar și în cazul unor valori termice ridicate. O concentrație cât mai ridicatăde ioni asigurăuscarea și aranjarea părului cu impact redus al nivelului de degradare. Descoperăpe carrefour.ro și gama de uscatoare pentru par cu funcție de ionizare inclusă!

Dacăești o persoanăactivăși călătorești mult, o perie de aer cald cu design ergonomic și husăpentru depozitare/transport reprezintămodelul ideal pentru tine. Alege un produs din gamăcu un mâner ce permite o prizăexcelentăși prevăzut cu agățătoare, pentru un control deplin în timpul utilizării sale. Lungimea cablului este la fel de importantă, pentru a te putea mișca fărăprobleme în jurul persoanei pe care o coafezi, iar funcția ce previne încurcarea acestuia poate reprezinta un plus.

  1. 19999Lei
    13999Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!