Acumulatori auto

Aflăcele mai importante informații despre alegerea unui acumulator auto, pentru a te bucura de avantajele oferite de un produs calitativ. Ține cont de sfaturile noastre și comandăonline din oferta Carrefour baterii auto cu funcții performante. Te bucuri de prețuri foarte avantajoase și alte oferte pregătite special pentru nevoile tale! 

Realizeazădoar alegeri bazate pe o informare corectă, pentru a te asigura cămașina ta funcționeazăașa cum trebuie. O achiziție inspiratăîți permite săutilizezi autoturismul la parametri optimi, însăare și un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Înainte de a plasa comanda de azi, descoperăși alte produse din categoriaElectrice si iluminat auto

Comandăonline un acumulator auto pentru mașina ta

Te așteptăm în paginăcu modele ale unora dintre cei mai importanți producători de baterii auto de pe piață:Varta, Foton Start, Carbon, Sorgeti sau ZAP. Alege mult mai repede o soluție de pe site-ul Carrefour, utilizând filtrul pentru sortarea produselor în funcție de amperaj (Ah). Adaugăîn coșși o pereche de cabluri de curent pentru baterie.

Știi căacumulatorul auto are nevoie de înlocuire, atunci când motorul pornește cu dificultate. Alte semne ce indicăprobleme cu bateria mașinii sunt iluminatul slab al farurilor și funcționarea improprie a electricelor. Dacăobservi căacumulatorul tău auto se descarcărapid, sau nu reușește săse încarce complet, acesta este un alt semnal de alarmă.

În general, este recomandat săverifici starea acumulatorului auto o datăpe an, sau la fiecare 10.000 de kilometri parcurși. Dacăobservi unul dintre semnele de mai sus, este important săînlocuiești acumulatorul cât mai curând posibil. Consultămanualul mașinii, pentru a afla mai multe informații utile despre schimbarea corectăa acestuia.

Baterii auto la prețuri pe care nu le poți rața

Găsești la noi prețuri la acumulatori auto adaptate oricărui tip de buget. Produsele din aceastăpaginăaparțin unor mărci de baterii auto apreciate pentru fiabilitate și calitate. Alege săcomanzi online de la noi bateria potrivităpentru vehiculul pe care îl conduci și realizezi o investiție cât se poate de bună.

În procesul de selecție, este important săverifici capacitatea, tensiunea (numărul de volți) și dimensiunile potrivite ale acumulatorului auto. Aceste informații pot fi găsite pe eticheta produsului, alături de alte valori ale unor parametri de interes pentru tine. De asemenea, este important săalegi un model proiectat pentru rezista la condițiile meteo specifice zonei tale.

Menținerea unei încărcări corespunzătoare este esențialăîn îngrijirea acumulatorului auto. Asigură-te căacesta este încărcat pana la un prag optim, deoarece o încărcare improprie, sau o supraîncărcare îl poate deteriora, sau îi poate reduce durata de viață. Descoperăși gama noastrădeincarcatoare auto.

  1. 29900Lei
    23120Lei
  2. 33900Lei
    25520Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!