Markere

Cu atât de multe opțiuni la dispoziție, poate părea dificil săalegi markerele potrivite pentru proiectele tale. Ei bine, nu și dacăcitești sfaturile de mai jos, astfel încât săștii exact ce instrumente de scris cauți. Mai târziu, începi o nouăsesiune de cumpărături online, comandând cele mai noi modele de marker, la un raport calitate-prețcât se poate de avantajos.

Iei de la Carrefour markere permanente sau semipermanente, în culori potrivite pentru flipchart, carton, hârtie, materiale textile, plăci ceramice și alte suprafețe de contact pe care le utilizezi. Avem pregătite pentru tine branduri de top, precum BIC, Molotow, Schneider, Staedtler sau Pilot. Descoperăprodusele acestora și aflămai multe despre cum te pot ajuta în activitățile tale. 

Alege tipuri de marker variate în oferta Carrefour

Acesteinstrumente de scris sunt potrivite pentru diferite nevoi. Vezi cele mai bune prețuri la markere permanente, markere pentru tablă, markere colorate pentru desen sau markere speciale pentru suprafețe textile. Le poți utiliza în cadrul ședințelor de la birou, pentru diferite proiecte educaționale, sau pentru a decora anumite obiecte handmade pe care le realizezi.

Alege produse cu care obții nuanțe vibrante, ce își păstreazăaceeași intensitate chiar și dupăfoarte mult timp. Pentru a comanda un marker potrivit pentru nevoile tale, este important sății cont de scopul utilizării sale. În funcție de acest criteriu, poți achiziționa de la Carrefour markere cu o grosime a liniei ce poate varia semnificativ, de la foarte subțire la foarte groasă.

Un marker de calitate poate rezista la apăși lumină. Citește cu atenție informațiile din paginile de produs, pentru a ști căobiectele adăugate în coșoferăacest beneficiu, dacătrebuie săle utilizezi în medii exterioare, expuse la raze UV, căderi de precipitații, variații termice sau rafale de vânt. Ține cont de același criteriu și dacăvrei săcomanzi onlinerollere, pixuri și stilouri. 

Comandăonline markere la prețuri foarte avantajoase

Pe carrefour.ro găsești seturi de markere ce acoperăun spectru extins de culori. Așadar, dacăvrei săachiziționezi instrumente de scris pentru a marca diferite informații, poți alege un set de markere colorate. Dacăvrei săle cumperi celor mici markere pentru joacăsau pentru teme, markerul lavabil ar fi o alegere mai bună, deoarece se îndepărteazăcu simplitate de pe haine.

Pentru o utilizare de lungădurată, depoziteazămarkerele într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directăa soarelui, sau de orice altăsursăde căldură. Înainte de a le depozita, asigură-te căau capacul bine pus. La fiecare utilizare a unui marker, agită-l bine, pentru o aplicare uniformăa culorii. Aplicăo ușoarăpresiune pe vârf, pentru a fi stimulat fluxul de cerneala

Dacăvrei sa utilizezi un marker pentru a scrie pe suprafețe lucioase, asigură-te ca instrumentul respectiv este compatibil cu acel tip de suport. Indiferent de materialul sau textura suprafeței de lucru, este important ca aceasta săfie curată, pentru a nu afecta vârful markerului sau calitatea scrisului. Dacămarkerul nu mai funcționează, comandărapid un produs nou de pe carrefour.ro!

1-24 din 569 produse

1-24 din 569 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!