Telecomenzi

Telecomenzile sunt dispozitive indispensabile în viața noastră cotidiană, având rolul de a ne ușura activitatea. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, la Carrefour ți-am pregătit telecomenzi universale care se pot potrivi cu orice tip de dispozitiv. Consultă acum produsele disponibile în magazinul nostru online și comandă ce ai nevoie!

Tipuri de telecomenzi și caracteristici principale

Telecomenzile originale sunt produse de către producătorul televizorului și sunt concepute pentru a funcționa perfect cu modelul specific de televizor. Acestea oferă compatibilitate garantată, design adaptat la modelul televizorului și acces la toate funcțiile disponibile. În general, acestea sunt cele mai fiabile și mai ușor de utilizat în comparație cu alte tipuri de telecomenzi.

Telecomenzile universale pot fi folosite cu mai multe tipuri de televizoare și alte dispozitive, cum ar fi sistemele audio. Acestea sunt foarte practice, oferind posibilitatea de a înlocui mai multe telecomenzi cu una singură. Funcția de programare permite telecomenzii universale să se potrivească cu diferite modele de televizoare, ceea ce le face o opțiune populară în rândul utilizatorilor.

Telecomenzile cu funcții avansate oferă funcții suplimentare, precum touchpad sau funcții specifice pentru aplicații precum Netflix sau YouTube. Acestea sunt compatibile cu televizoare inteligente, oferind acces la funcții exclusive și o experiență de navigare îmbunătățită.

Telecomenzi disponibile la Carrefour?

La Carrefour, vei găsi o gamă variată de telecomenzi, potrivite pentru diferite nevoi și bugete. Acestea includ telecomenzi universale pentru TV, care pot fi programate pentru a funcționa cu majoritatea modelelor de televizoare. Acestea sunt o soluție convenabilă în cazul în care telecomanda originală s-a defectat sau s-a pierdut. Prețurile pentru telecomenzile universale încep de la aproximativ 20 de lei și pot ajunge până la 60 de lei.

În plus, Carrefour oferă și telecomenzi dedicate pentru anumite mărci și modele de televizoare, cum ar fi Samsung, Philips, LG etc. Acestea sunt compatibile doar cu televizoarele pentru care au fost concepute, având avantajul că oferă aceleași funcții și design ca cele originale. Prețurile pentru aceste telecomenzi pot varia între 50 și 60 de lei, în funcție de marcă și model.

La Carrefour îți oferim, de asemenea, promoții și oferte speciale pentru telecomenzi. Este posibil să găsești reduceri sau alte oferte avantajoase. 

Cum să alegi telecomanda potrivită pentru televizorul tău?

  • Asigură-te că telecomanda pe care o alegi funcționează cu marca și modelul televizorului tău, pentru a evita problemele de conectare și funcționare.
  • Telecomenzile universale pot fi programate pentru a controla o varietate de dispozitive electronice, în timp ce cele dedicate sunt concepute pentru un anumit model de smart TV. Alege tipul de telecomandă care îți satisface cel mai bine necesitățile.
  • Alege o telecomandă cu un design ergonomic și cu butoane bine plasate, astfel încât să poți naviga rapid și eficient prin meniurile televizorului și să controlezi dispozitivele fără efort

Nu rata ocazia de a găsi telecomanda perfectă pentru nevoile tale și de a beneficia de funcționalitățile suplimentare pe care aceasta le oferă!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!