Vinuri Albe

Prin ce se remarcăvinul alb?

Băuturădeosebităși apreciatăde mulți în întreaga lume, vinul alb se diferențiazăde celelalte sortimente prin gustul acid, ușor fructat ori sec, dar și de parfumul deosebit pe care îl emană. 

 

Ți-am pregătit numeroase tipuri de vin alb pe care săle descoperi, fie în cadrul unei cine în doi, fie la un eveniment important din viața ta. Îți asigurăm livrarea produselor în 24-72 de ore la tine acasă. Mai mult decât atât, poți săbeneficiezi de serviciul nostru Click &Collect și săîți ridici comanda de la magazinul preferat.

 

Cum alegi vinul potrivit?

Când vine vorba despre acest tip de băutură, aciditatea este factorul definitoriu. Aceasta variazăîn funcție de soiul de struguri utilizat la obținerea vinului alb. Strugurii albi folosiți pentru a produce Riesling ori Sauvignon Blanc, având o aciditate ridicată, asemănătoare unui vin rose spumant. Dacăîți plac variantele echilibrate, poți opta pentru Chardonnay.

 

În ceea ce privește gustul, vinul alb este de cele mai multe ori sec, însăexistăși sortimente demidulci. De asemenea, se presupune căvinurile în etate au un gust mai bun, însănu este întotdeauna valabil. În timp ce multe vinuri albe ar trebui săfie băute în primii ani de dupăproducție, unele pot fi savurate dupăo perioadămai îndelungată, cum ar fi Chardonnay și Riesling. Pe măsurăce vinurile sunt maturate, culoarea lor se va închide, iar aroma lor va deveni mai puțin fructată. 

Cu ce alimente poți asocia vinul alb?

Vinul alb poate fi asociat cu ușurințăcu preparatele din carne de pui. Mai mult decât atât, sortimentul alb este cunoscut a se îmbina de minune cu aromele peștelui proaspăt gătit, ori cu brânzeturi, fructe de mare sau chiar deserturi.

 

Pe carrefour.ro vei găsi numeroase sortimente de vin roșu, alb ori roze, dintre cele mai cunoscute pe plan național, dar și internațional. Odatăce te-ai hotărât, ai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Dacăoptezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

1-24 din 470 produse

  1. 3890Lei
    ACT FOR GOOD
    2890Lei

1-24 din 470 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!