Bec led, economic, halogen si tub fluorescent neon

Iluminatul adecvat este esențial pentru crearea unei atmosfere plăcute și eficiente în locuință. Oricând ai nevoie de alte becuri și tuburi cu neon, revii la Carrefour și alegi soluțiile energetice potrivite pentru a lumina așa cum vrei. Îți punem la dispoziție o gamăvariatăde produse la ofertă. 

Exploreazăgama de becuri pentru universul casei tale și adaugăîn coșvariantele de produs ce pot oferi beneficiile de care ai nevoie:nivelul de luminozitate potrivit pentru un anumit spațiu al casei, consum redus al curentului electric, costuri de utilizare optimizate. Aflămai multe despre becurile LED și alte tipuri de bec disponibile aici:

Becuri LED economice în oferta Carrefour

Existăo listăextinsăde surse pentru iluminat disponibile în piață, fiecare având propriile caracteristici tehnice și estetice. Printre cele mai comune modele se numărăbecurile incandescente, cele de tip LED, becurile cu halogen, becurile CFL și neoanele cu luminăalbă. Indiferent de model, găsești aici o soluție relevantăpentru tine. 

Becurile fluorescente compacte (CFL) sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, spre deosebire de becurile incandescente, dar au o duratăde viațămai scurtă. Becurile LED și tuburile neon asigură, de asemenea, un caracter eco-friendly, au o duratăde viațăfoarte lungă, însăvin cu un cost de achiziție mai ridicat.

Acestea sunt ideale pentru iluminatul casei, întrucât oferăo luminăstrălucitoare și eficientădin punct de vedere energetic. În schimb, cel tip neon sunt mai potrivite pentru iluminatul comercial și industrial, unde este nevoie de o iluminare puternică.

Comandăbecuri la prețuri foarte avantajoase

Găsești la Carrefour oferte de neratat pentru întreaga gamăde becuri și neoane, de la producători celebri pentru calitatea soluțiilor de iluminat incluse în ofertă. Comandăonline de la noi becuri LED Phillips, Novelite, Calex și multe alte modele, cu valori ale puterii adaptate pentru confort deplin, în cazul unuiiluminat exterior sau interior așa cum îți dorești.  

Vezi cele mai noi produse din categoriaCorpuri de iluminat si electrice, apoi alege un set de becuri ce emanăo luminăcaldă, pentru spațiile de relaxare din casă, ori o luminărece, pentru cele în care este nevoie de concentrare asupra unor detalii importante. Vezi modelele de bec E27, E14, GU10, Gu13, GU5.3, comparăprețurile și alege cea mai bunăvariantă. 

Ține cont luminozitatea, temperatura de culoare, durata de viațăși eficiența energeticăa acestora. Vezi ultimele corpuri pentruiluminat interior, ideale pentru diferite activități din cele mai importante spatii ale casei. Alege un design simplu de integrat în decorul unui anumit spațiu și realizeazăo investiție în estetica și confortul propriului tău cămin.

1-24 din 203 produse

1-24 din 203 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!