Hrana uscata pisici

Alege de la noi cea mai bunăhranăuscatăpentru pisica ta! Vezi sortimentele celor mai populare branduri de mâncare pentru feline și tine cont de vârsta animăluțului, greutatea și problemele sale de sănătate, pentru a realiza o alegere inspirată. Este atât de simplu săcomanzi online aceste produse și, pe lângăasta, ai parte și de reduceri foarte bune!

La Carrefour găsești hranăuscatăde pisici cu pui, curcan, vita sau pește, în diferite gramaje. Atunci când rămâi fărămâncarea preferatăa pisicii, revii rapid aici și adaugi cos produse ale brandurilor în care ai cea mai mare încredere. Pentru a simplifica întregul proces, utilizezi filtrele de căutare și, cu doar câteva click-uri, vezi cele mai tari oferte și preturi ale momentului.

Hranăuscatăde pisici la prețuri pe care nu le poți rata

Hrana uscatăde pisici ajutăla menținerea sănătății dinților și a tractului intestinal. De asemenea, este mult mai potrivităpentru un buget redus, comparativ cu hrana de pisici umeda. În plus, dureazămai mult golirea unui castron cu mâncare uscată, pentru căpisica ta va ronțăi bunătățile pe întreg parcursul zilei. 

Mai mult decât atât, mâncarea uscatăpentru pisici este mult mai simplu de porționat. Retine ca acest beneficiu este unul extrem de important, mai ales în cazul în care ai un animăluțcare se confruntăcu un exces de greutate, sau cu alte afecțiuni. Hrana poate fi porționatăcu ajutorul unui dispenser de mancare, sau al unei cupe de măsurare gradate.

Găsești aici produse de la Kitkat, Gourmet, Gourmet Gold, Whiskas, Sheba, Purina, alături de multe alte bunătăți pentru pisici. Prețurile sunt simplu de ajustat în funcție de propriul tău buget, astfel încât săgăsești rapid produse de cea mai bunăcalitate și cât se poate de convenabile. Simplitatea cu care comanzi online hrana uscatăde pisici asigurăconfort și economii de timp. 

Alege de la Carrefour hranăuscatăpentru pisica ta

De regulă, pisicile au nevoie de hranăși suplimente nutritive bogate în proteine, cu un conținut bogat în grăsimi și cu valori cât mai mici ale procentelor de carbohidrați. Citește cu atenție informațiile din paginile de produs și cere sfatul medicului veterinar, pentru a lua doar cele mai bune decizii. În funcție de specificul dietei, o pisicăpoate avea un stil de viațăcât mai bun. 

Alege mâncare uscatăde pisici depozitatăîn pungi închise ermetic și sterilizate pentru a face fațăla diferite valori ale temperaturii. Informează-te înainte de a comanda un anumit produs, privind modul în care producătorul respectiv utilizeazăconservanți pentru păstrarea calității hranei. De asemenea, vezi dacăacești conservanți alimentari sunt sau nu de origine naturală. 

Spre deosebire de hrana umedă, cea uscatăvine de cele mai multe ori în pungi perfect sigilate. Vezi pe site cantitățile disponibile și alege aceste produse în funcție de vârsta pisicii. Puii au nevoi diferite fațăde animalele adulte, așadar, pentru a înțelege mult mai bune rolul unor produse adaptate vârstei în dezvoltarea și sănătatea acestora, consultăsfatul veterinarului. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!