Placa de par

Folosirea unei plăci de păr te ajutăsăobții rapid coafurădorită. Dacăîți dorești un păr perfect drept, cu bucle exact ca la salon, alege o placăde păr de calitate, care integreazătehnologii de ultimăgenerație. Simplitatea cu care se utilizeazăun astfel de produs pentruingrijirea parului este un atribut esențial al plăcii de păr, de care trebuie sății cont în alegerea ta.  

Poți comanda plăci de păr eficiente, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție. Alege ustensile pentru coafare cu învelișceramic performant, pe bazăde cheratinăsau cu extract de perle. Vezi modelele de placă Remington, Philips, Rowenta sau BaByliss Pro, alături de accesoriile pentru hairstyling la prețuri foarte avantajoase, disponibile acum la Carrefour. 

Comandăonline cea mai bunăplacăde păr

Pentru rezultate de excepție, comandăonline de la Carrefour o placăpentru îndreptarea părului ce poate simplificăîntregul proces, datorităfuncțiilor sale. Asigură-te căprodusul ales are o dinamicăadaptatătipului și texturii podoabei tale capilare, pentru a evita deteriorarea acesteia. Iatăcele mai importante criterii la care este indicat săte raportezi: 

Dimensiunea și forma plăcii de păr sunt caracteristici de produse foarte importante. Dacăai o coafurăde tip bob, sau dacăpărul tău nu este foarte des, o placăde dimensiuni reduse poate fi mai potrivită, pentru căeste mult mai simplu de utilizat. Pentru părul lung și des, o placăde îndreptat cu o lungime a brațelor mai mare reprezintăcea mai practicăvariantă.

Temperatura și controlul acesteia sunt esențiale pentru a preveni deteriorarea părului. De exemplu, părul subțire și fragil trebuie încălzit la o temperaturămai micădecât părul gros și rezistent. Utilizeazăfiltrul de căutare "Temperaturămaximă(C)" și asigură-te căprodusul pe care îl alegi vine cu funcția de reglare termicăși protecție împotriva supraîncălzirii.

Plăci de păr la un prețfoarte avantajos

La noi găsești plăci de păr Remington și alte modele de top ce au și funcție deondulator, pentru ca arsenalul tău de îngrijire a părului săconținăun număr limitat de produse. De asemenea, opțiunile de ionizare sau tehnologia de vibrație, sunt funcții suplimentare ce îmbunătățesc experiența de utilizare și eficiența produsului, în funcție de necesitățile și preferințele tale.

Pentru a obține acasărezultate ca la salon, este important sății cont de recomandările prezente în manualul de utilizare. Pregătește părul înainte de a utiliza placa, acest lucru implicând spălarea sa cușampon și balsam potrivite pentru caracteristicile firului de păr, urmatăde uscarea completăși aplicarea unui produs de protecție termică, pentru a preveni deteriorarea.

Este important săaplici produsul pe lungimea unor șuvițe cât mai subțiri și sărealizezi procesul de la rădăcinăpânăla vârf, într-o mișcare lentăși constantă. Evităsămenții placa de păr prea mult timp pe aceeași porțiune, sau săo treci de mai multe ori peste aceeași zonă. Profităacum de prețurile avantajoase din paginăși comandăonline plăci de păr de la Carrefour!

  1. 21999Lei
    19999Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!