Electrocasnice Mari & Climatizare

Ce electrocasnice si aparate de climatizare gasesti la Carrefour? 

Dispozitivele electrocasnice de dimensiuni mici sau mari sunt necesare in viata de zi cu zi, asigurand conditii optime pentru tine. Printre ofertele noastre se regasesc frigiderele, combinele si lazile frigorifice care permit stocarea alimentelor la temperatura de refrigerare ori de congelare, dupa caz, aragaze, cuptoare, dar si hote care iti vin in ajutor pentru prepararea unor mancaruri delicioase, precum si masinile de spalat rufe si uscatoarele, utile pentru a avea mereu haine curate si parfumate.

Acestora li se adauga aparatele de aer conditionat ce pot intretine temperatura din incaperi la valorile preferate de tine, dezumidificatoarele care asigura confort, dar si masinile de spalat vase, care sunt de un real ajutor, mai ales in casele cu multi locatari.

Alege produsele de care ai nevoie, plaseaza o comanda, iar noi ne vom ocupa de livrarea acesteia la tine acasa. Daca ai optat pentru dispozitive de dimensiuni reduse, le poti ridica din locatiile noastre Click&Collect.

De ce sa alegi electrocasnice si aparate de climatizare? 

Aceasta este perioada cu reduceri semnificative, astfel ca ofertele se epuizeaza rapid. Din acest motiv, iti recomandam sa te pregatesti din timp, adaugand produsele dorite in lista celor favorite.

Te asiguram ca toate dispozitivele disponibile in gama noastra provin de la branduri cunoscute si apreciate la nivel mondial, iar materialele utilizate in fabricarea acestora sunt de inalta calitate si durabile.

Odata ce dam startul promotiilor, ai posibilitatea de a adauga toate articolele in cosul de cumparaturi, profitand de preturile accesibile. Ulterior, poti plati comanda online, in rate, dar si prin intermediul Cardului BT Direct. Acesta iti va asigura 5% din valoarea comenzii inapoi pe card.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!