CUPONIADA | 50% REDUCERE LA JUCARII | 00:00:00 Detalii

Jucarii si jocuri copii

Jucării și jocuri copii

Descoperă și tu tărâmul jucăriilor Carrefour, unde ți-am pregătit o gamă largă de jocuri și jucării pentru copii, de toate vârstele. Profită de prețurile promoționale și surprinde-l pe cel mic cu cele mai noi jucării.

În magazinul nostru online poți găsi o selecție variată de jocuri și jucării copii, pentru toate gusturile. Fie că este pasionat de artă și creație, de seturi de construcție, roboți, puzzle-uri sau jucării educative, aici poți găsi cadoul ideal pentru copilul tău.

Jocurile și jucăriile au un rol major în dezvoltarea fizică și psihică a copilului, deoarece prin joacă cel mic își poate dezvolta abilități noi, cunoaște mai bine și mai ușor mediul ce îl înconjoară și învățatul prin joc este mereu distractiv. În timp, a fost dovedit impactul jucăriilor asupra dezvoltării copiilor și faptul că acestea stimulează creativitatea, gândirea logică, încurajează socializarea și dezvoltarea vocabularului. 

Atunci când alegi o jucărie nouă, asigură-te că este potrivită vârstei și gândește-te care dorești să fie scopul acesteia. De exemplu, poți alege jucării copii care stimulează toate simțurile, pentru ca cel mic să descopere sunete sau texturi noi ori poți alege jucării copii care să îl ajute să își descopere latura artistică. Indiferent de tipul jucăriei, alege una din categoria de vârstă potrivită pentru a beneficia și pentru a se bucura de ea din plin, deoarece atunci când jucăria nu este specifică anilor celui mic, pot apărea frustrări ori poate interveni plictiseala.

Alege din gama de jocuri și jucării Carrefour, preferatele copilului tău și dăruiește-i momente de distracție, de învățare și de explorare a lumii din jurul lui, în cele mai frumoase moduri. Comandă cadoul ideal pentru cel mai mic membru al familiei tale, iar noi ți-l vom livra direct acasă sau poți opta pentru serviciul Click&Collect, pentru o mai mare flexibilitate.

Items 1 to 24 of 1473 total

Pagina 1 / 62
Pagina
Categorii
Filtreaza
Set Descending Direction

Items 1 to 24 of 1473 total

Pagina 1 / 62
Pagina
Categorii
Filtreaza
Set Descending Direction
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!