Mobilier de gradina

Grădina ta este oaza ta de liniște și relaxare, atât la sfârșitul zilei, când te întorci acasă, cât și în weekend-uri sau în vacanțele lungi și fierbinți de vară. Pentru căacest loc merităo atenție deosebită, pe carrefour.ro ți-am pregătit numeroase variante de mobilăde grădină.

Te invităm săafli mai multe despre produsele disponibile în aceastăcategorie, astfel încât sărealizezi alegeri bazate pe o informare corectă, indiferent de amploarea proiectului tău. Indiferent de preferințe, ai parte de mobilier gradinăla prețuri foarte bine și la o calitate garantatăde producători selectați cu atenție. 

Comandacel mai bun mobilier de gradina din oferta Carrefour

Opteazăpentru seturi de mobilier pentru terasa din mai multe piese, în funcție de ce ai nevoie. Aștepți un grup mare de prieteni în vizită? Nu uita săalegi și scaune de gradina comode si fotolii ieftine pentru acest spațiu, rezistente și cu design aparte. În plus, dacăîți dorești un loc mic de relaxare, la umbra copacilor, poți alege o variantădin categoria noastrăde hamace.

Avem de toate pentru toți, pentru căo listăextinsăde produse îți permite săidentifici cele mai bune soluții pentru amenajarea grădinii. Dacăspațiul disponibil îți permite săinvestești în dezvoltarea acestei zone exterioare a casei tale, exploreazăși gama de leagane si balansoare pentru gradina, în care am inclus modele variate și la un raport calitate-prețexcelent. 

Pe lângăspațiul avut la dispoziție sau buget construit pentru acest proiect de amenajare, alte criterii relevante pentru alegerea celui mai bun mobilier de gradinăsunt:stilul de amenajare pentru care optezi, materialele preferate și cromatica acestora, clima din regiunea respectivă, gradul de ocupare al terasei în timpul unor evenimente pe care le organizezi acasăetc. 

Opțiuni de plata avantajoase pentru mobilierul de gradina

Achiziționarea pieselor de mobilier exterior pentru grădinăeste simplu de realizat, pentru căne dorim săai parte de o experiențăintuitivă, ori de cate ori alegi săfaci cumpărături pe carrefour.ro. Așadar, începe acum procesul de achiziție cu studierea întregii game de produse, pentru a adăuga mai târziu în coșul tău soluții relevante pentru grădina ta.

Dupăce ai trecut pe listăscaune de exterior, un pavilion, mobilier pentru terasa sau un balansoar de gradină, ai mai multe variante de platăla dispoziție, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct, care îți va aduce beneficii. Cu varianta din urmă, primești 5% din bani înapoi pe card la plata integralăși 2% la orice altăplată!

Alege mobilăde grădinăde pe carrefour.ro și bucură-te de livrare rapidăîn 24-72 de ore la tine acasă! Pentru căne dorim ca tu săfii mereu mulțumit de serviciile noastre, îți oferim 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor comandate!

 1. 12900Lei
  4000Lei
 2. 29900Lei
  9990Lei
 3. 46900Lei
  17900Lei
 4. 1.49900Lei
  64900Lei
 5. 24900Lei
  9990Lei
 6. 8490Lei
  3990Lei
 7. 5990Lei
  2990Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!