Jucarii din lemn

Jucăriile din lemn vin cu un farmec aparte și au un rol esențial în stimularea creativității celor mici. De asemenea, sunt mai puțin toxice decât jucăriile din mase plastice și rezistă mult mai bine în timp, datorită materialelor din care sunt realizate. Vrei și tu să îi cumperi celui mic jucării din lemn? Carrefour are pentru tine o gamă variată de produse la preț bun. 

Te afli în locul potrivit pentru o astfel de achiziție, deoarece lista noastră include jucării cu forme și dimensiuni variate, ideale pentru băieței și fetițe de vârstă școlară și preșcolară. Structurile din material lemnos ale acestor jucării sunt sigure, pentru a permite ore de distracție ferite de orice incident neplăcut. Află mai multe despre aceste produse:

Comandă online jucării din lemn la preț atractiv

De pe lista cu jucarii si jocuri pentru copii nu trebuie să lipsească jucăriile din lemn. Pentru că design-ul lor este unul simplu, fără prea multe accesorii, butoane, sisteme de lumini sau alte efecte sonore, acestea le permit copiilor să își dezvolte mult mai bine imaginația și puterea de atenție la detalii, spre deosebire de jucăriile electronice. 

Mai mult decât atât, sunt esențiale pentru dezvoltarea abilităților motorii fine, precum și a nivelului de coordonare brațe-ochi. Dezvoltarea abilităților cognitive prin joacă reprezintă un concept extrem de popular în prezent, iar cu ajutorul acestor jucării din lemn se poate atinge cu succes acest obiectiv. Vezi și alte jucarii educative disponibile pe site. 

Ordonează produsele în funcție de ordinea listării pe site și pune apoi în coș jucării cu structură din lemn și elemente detașabile, în nuanțele preferate ale celui mic. La Carrefour găsești:mașinuțe din lemn, puzzle-uri din lemn, căsuțe pentru păpuși din lemn simplu de asamblat și multe alte surprize, la prețuri cât se poate de avantajoase. 

Alege cele mai potrivite jucării din lemn pentru copii

Verifică materialele și finisajele utilizate în producția jucăriilor din pagină, pentru a te asigura că suprafețele lor sunt netede și fără unghiuri foarte ascuțite. Pentru un plus de siguranță, citește cu atenție informațiile din paginile de produs, pentru a ști că aceste modele din lemn sunt construite conform standardului de siguranță EN-71 pentru jucării.

La fel ca în cazul altor jucării interactive sau seturi de constructie, aceste produse trebuie alese în funcție de vârsta celui mic și abilitățile sale. Jucăriile din lemn trebuie să fie sigure, durabile și ușor de manevrat de către copii. Acestea nu trebuie să fie prea complexe pentru vârsta micuților, deoarece își pot pierde rapid interesul. 

Jucăriile din lemn promovează interacțiunea socială și dezvoltarea abilităților de comunicare, la fel ca multe alte seturi, jocuri si jucarii creative de la Carrefour. Jocurile din lemn pentru mai mulți utilizatori îi încurajează pe copii să interacționeze cu alți puști de vârstă apropiată, proces extrem de benefic pentru o dezvoltare armonioasă. 

  1. 34 90 Lei
    24 43 Lei
  2. 199 00 Lei
    99 90 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!