Jucarii de plus

Jucării de pluș

Descoperă personajele preferate ale copilului tău și dăruiește-i jucăria de pluș preferată, ce va deveni prieten de nădejde, în toate aventurile lui. Pe Carrefour.ro găsești cele mai frumoase jucării și animale de pluș, îndrăgite de copiii de toate vârstele.

Orice copil are, la un moment dat, în copilăria lui, o jucărie de pluș de care nu se desparte, oriunde ar merge sau orice ar face. Specialiștii susțin că animăluțele de pluș au mai multe beneficii psihologice, decât ți-ai putea imagina.

Jucăria de pluș preferată ajută copilul să se simtă în siguranță, atunci când el se află într-un mediu nou, diferit, necunoscut sau pur și simplu în propria casă, dar înconjurat de elemente ce îl înspăimântă, cum este întunericul. Datorită jucăriei, elementul familiar, micuțul are mai multă încredere în el și percepe mediul ca fiind mai prietenos. Este dovedit faptul că somnul alături de un prieten pufos este mai liniștitor, în ceea ce privește copiii mai anxioși.

Niște simple jucării de pluș pot avea un aport major în abilitățile sociale ale copilului tău, în viitor. Încă din primele luni de viață, cel mic percepe jucăria de pluș ca pe un prieten, apoi, pe măsură ce crește, în timp ce se joacă și o îngrijește, dezvoltă emoții față de ea. Aceste emoții, se vor transforma, mai târziu, în abilități importante de dezvoltare a relațiilor cu alți copii și de interacțiune cu aceștia.

Alege jucării de pluș și animale de pluș din oferta Carrefour și oferă-i copilului tău un prieten, ce va avea să îi fie alături în copilăria lui! Profită de cele mai bune prețuri și de promoțiile din magazinul nostru online!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!