Power bank (Baterii externe)

O baterie externăfast charging este un accesoriu indispensabil pentru utilizatorii de dispozitive mobile. Aici găsești cele mai bune soluții pentru încărcarea rapidăa telefonului, simplu de luat cu tine peste tot. Compatibile cu smartphone-uri, tablete electronice, smartwatch-uri, dar și cu alte device-uri portabile, aceste soluții pot rezolva rapid problema unei baterii descărcate. 

Comandăonline de la Carrefour un power bank la prețatractiv, ținând cont de factori precum puterea de încărcare, conectivitatea, dimensiunile sau chiar nuanța sa. Vezi brandurile incluse în oferta noastrăși opteazăpentru cel mai bun raport calitate-preț. Aflăcum trebuie săalegi o baterie externăde calitate și care sunt avantajele pe care aceasta le oferăîn utilizare:

Baterii externe la preturi atractive pe site-ul Carrefour  

Cunoscute și sub denumirea de power banks, bateriile externe sunt dispozitivele portabile cu rol în stocarea energiei, ce permit încărcarea diverselor gadget-uri mobile:smartphones, smartwatches, căști audio, console de gaming, e-books, device-uri pentru vaping etc. Sunt deosebit de utile, atunci când nu existăacces la o sursăclasicăde curent electric. 

Utilizarea acestora poate prelungi viața bateriei dispozitivelor mobile și previne situațiile în care rămâi fărăenergie la telefon în momente critice. Dacăești într-o călătorie și ai nevoie de indicații, sau trebuie sătrimiți de urgențăun mail de pe smartphone, un power bank fast charging te scapăde grija bateriei descărcate. Conectezi device-ul și rezolvi rapid problema.

În categoria Telefoane mobile si accesorii găsești diverse tipuri de baterie externă, care variazăîn funcție de capacitatea lor (mAh), numărul de porturi USB disponibile, tipul de conexiune (ex:Type-C sau Micro-USB), sau tehnologia de încărcare folosită(cum ar fi tehnologia Quick Charge sau încărcarea wireless). Profităacum de ultimele oferte disponibile în aceastăpagină.

Comandăcea mai bunăbaterie externă(power bank)

Pentru a alege power bank-ul potrivit pentru nevoile tale, trebuie săiei în considerare mai mulți factori esențiali. Primul și cel mai important criteriu este capacitatea bateriei externe (mAh). În general, cu cât valoarea sa este mai mare, cu atât va putea încărca mai repede. Este recomandat săalegi un power bank cu o capacitate mai mare decât capacitatea bateriei dispozitivelor tale.

Al doilea criteriu important este numărul de porturi. Verificădacăpower bank-ul are suficiente porturi de ieșire, pentru a încărca simultan mai multe dispozitive. Asigură-te căacestea sunt compatibile cu dispozitivele tale (USB-A, USB-C, MicroUSB etc.). De asemenea, este util săalegi o baterie externăfast charging, pentru a reduce timpul de încărcare al dispozitivelor.

Dimensiunea și greutatea sunt de asemenea importante. Alege un power bank pentru telefoane mobile compact și ușor, care săpoatăfi transportat cu ușurințăîn geantăsau rucsac. Vezi modelele Eboda, Poss sau Tellur din oferta noastrăși alege design-ul potrivit pentru tine. Reține căpower bank-urile de capacitate ridicatăsunt mai voluminoase și mai grele.  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!