Protectie solara

Produsele de protecție solară reprezintă un element esențial din geanta pentru zilele de plajă, protejând straturile superioare ale pielii împotriva razelor UVA și UVB. Utilizate conform indicațiilor medicului specialist, soluțiile cu aplicare topică pot reduce semnificativ riscul de arsuri, îmbătrânirea prematură a pielii sau dezvoltarea melanomului.

Vezi cele mai bune oferte la gama de produse pentru protecție solară și profită de prețurile avantajoase ale acestui sezon. În ofertă includem creme, loțiuni, uleiuri și spray-uri cu valori diferite ale factorului SPF, pentru o protecție sporită a pielii. Aplică aceste produse nu doar atunci când faci plajă, ci în orice zi cu soare puternic.

Soluții de protecție solară la prețuri de sezon 

Cu cât este mai mare valoarea factorului SPF (eng. Sun Protection Factor), cu atât produsul respectiv oferă o protecție mai bună împotriva radiațiilor UV. În general, se recomandă utilizarea unui produs cu factor SPF a cărui valoare este de cel puțin 30, mai ales pentru persoanele cu pielea sensibilă sau care petrec mult timp în soare.

Textura și formula produsului sunt, de asemenea, importante în alegerea ta. Cremele și loțiunile sunt cele mai comune produse pentru ingrijirea corpului împotriva razelor UV, pentru că oferă o protecție foarte bună, însă pătrund mai greu în piele. Spray-urile și gelurile sunt mai ușor de aplicat, dar pot fi mai puțin eficiente, în cazul unei aplicări improprii. 

Alege produse de calitate pentru protecție solară, iar dacă mergi la mare sau la piscină, asigură-te că aceste soluții comandate de pe site sunt și rezistente la apă. Pentru cei mici, alege doar creme și loțiuni de plajă cu factor SPF 40-50, pentru a proteja pielea sensibilă a copiilor, indiferent de temperatura înregistrată în atmosferă sau de luminozitate. 

Comandă online produse de protecție solară

Descoperă produsele de protecție solară de la Garnier, Nivea, Gerovital și Gerocossen, alături de alte creme si lotiuni de plajă cu formule active împotriva razelor UV puternice. Dacă ai pielea sensibilă, verifică etichetele produselor pentru a te asigura că acestea sunt hipoalergenice, non-comedogenice și testate dermatologic. Aceste informații te ajută să eviți iritațiile și alergiile.

Reaplicarea soluțiilor este vitală pentru a asigura o protecție adecvată împotriva radiațiilor UV. Frecvența de reaplicare variază în funcție de activitatea desfășurată, dar și de formula de protecție solară utilizată. În general, protecția solară ar trebui să fie reaplicată la fiecare două ore, sau mai des, în cazul practicării unui sport acvatic sau în condiții de transpirație excesivă.

Dacă vrei să ai o piele bronzată, însă eviți expunerea la soarele puternic al verii, poți comanda online de la noi autobronzant, pentru a te bucura de o piele strălucitoare și hidratată. Alege un produs cu o formulă testată dermatologic pentru pielea sensibilă, cu ingrediente active, extrase din uleiuri naturale. Obții astfel bronzul pe care îl visezi, cu un risc redus pentru sănătatea pielii.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!