Protectie solara

Produsele de protecție solarăreprezintăun element esențial din geanta pentru zilele de plajă, protejând straturile superioare ale pielii împotriva razelor UVA și UVB. Utilizate conform indicațiilor medicului specialist, soluțiile cu aplicare topicăpot reduce semnificativ riscul de arsuri, îmbătrânirea prematurăa pielii sau dezvoltarea melanomului.

Vezi cele mai bune oferte la gama de produse pentru protecție solarăși profităde prețurile avantajoase ale acestui sezon. În ofertăincludem creme, loțiuni, uleiuri și spray-uri cu valori diferite ale factorului SPF, pentru o protecție sporităa pielii. Aplicăaceste produse nu doar atunci când faci plajă, ci în orice zi cu soare puternic.

Soluții de protecție solarăla prețuri de sezon 

Cu cât este mai mare valoarea factorului SPF (eng. Sun Protection Factor), cu atât produsul respectiv oferăo protecție mai bunăîmpotriva radiațiilor UV. În general, se recomandăutilizarea unui produs cu factor SPF a cărui valoare este de cel puțin 30, mai ales pentru persoanele cu pielea sensibilăsau care petrec mult timp în soare.

Textura și formula produsului sunt, de asemenea, importante în alegerea ta. Cremele și loțiunile sunt cele mai comune produse pentruingrijirea corpului împotriva razelor UV, pentru căoferăo protecție foarte bună, însăpătrund mai greu în piele. Spray-urile și gelurile sunt mai ușor de aplicat, dar pot fi mai puțin eficiente, în cazul unei aplicări improprii. 

Alege produse de calitate pentru protecție solară, iar dacămergi la mare sau la piscină, asigură-te căaceste soluții comandate de pe site sunt și rezistente la apă. Pentru cei mici, alege doar creme și loțiuni de plajăcu factor SPF 40-50, pentru a proteja pielea sensibilăa copiilor, indiferent de temperatura înregistratăîn atmosferăsau de luminozitate. 

Comandăonline produse de protecție solară

Descoperăprodusele de protecție solarăde la Garnier, Nivea, Gerovital și Gerocossen, alături de altecreme si lotiuni de plajăcu formule active împotriva razelor UV puternice. Dacăai pielea sensibilă, verificăetichetele produselor pentru a te asigura căacestea sunt hipoalergenice, non-comedogenice și testate dermatologic. Aceste informații te ajutăsăeviți iritațiile și alergiile.

Reaplicarea soluțiilor este vitalăpentru a asigura o protecție adecvatăîmpotriva radiațiilor UV. Frecvența de reaplicare variazăîn funcție de activitatea desfășurată, dar și de formula de protecție solarăutilizată. În general, protecția solarăar trebui săfie reaplicatăla fiecare douăore, sau mai des, în cazul practicării unui sport acvatic sau în condiții de transpirație excesivă.

Dacăvrei săai o piele bronzată, însăeviți expunerea la soarele puternic al verii, poți comanda online de la noiautobronzant, pentru a te bucura de o piele strălucitoare și hidratată. Alege un produs cu o formulătestatădermatologic pentru pielea sensibilă, cu ingrediente active, extrase din uleiuri naturale. Obții astfel bronzul pe care îl visezi, cu un risc redus pentru sănătatea pielii.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!