Smartwatch-uri

Un smartwatch îmbinăfuncționalitatea unui device portabil 2.0 cu estetica unui ceas de mânăsport. Alege săporți un ceas smartwatch în orice moment al zilei, iar calitatea stilului de viațăse poate îmbunătăți semnificativ. Un astfel de gadget este util atunci când faci sport, în timpul programului de lucru sau în cadrul altor activități importante pentru tine. 

Vezi gama de produse disponibile acum pe site și alege un smartwatch la prețavantajos, cu funcții raportate la nevoile tale. Un produs elegant completeazăoutfit-urile pe care le porți, atât la birou, cât și sala de antrenamente sau la ieșirile cu prietenii. Descoperămai multe informații despre cele mai tari modele ale momentului: 

Alege un smartwatch pentru pasiunile tale 

Pe carrefour.ro găsești o gamăvariatăde smartwatch-uri ale unor branduri populare precum Apple, Samsung sau Huawei. Îți punem la dispoziție modele ale căror caracteristici surprind prin simplitatea în utilizare. Funcțiile versatile ale celor mai bune ceasuri de mânăinteligente sunt ideale pentru sportivi, copii, persoanele preocupate de sănătate și nutriție, sau pentru cei care doresc un accesoriu elegant.

Alege un model de smartwatch cu funcții pentru monitorizarea activităților fizice, notificări inteligente, rezistent la apăși cu o autonomie a bateriei foarte bună. Exploreazăoferta și identificăun ceas inteligent cu o anumităformă, sau ordoneazămai rapid produsele cu ajutorul filtrului "Diagonalădisplay (inch)". Astfel, modelele potrivite pentru tine apar instant în pagină. 

Dacăești interesat săachiziționezi o brațarăfitness de la Carrefour, vezi ultimele modele adăugate în stoc și alege inspirat. Avem pentru tinebratari fitness cu un design fresh, în forme, nuanțe și dimensiuni ce variazăîn funcție de preferințe. Te așteptăm cu oferte la brățări fitness și smartwatch-uri pe care nu le poți rata! 

Comandăonline un smartwatch la un prețatractiv 

Pentru a alege smartwatch-ul potrivit pentru tine, este important săiei în considerare câțiva factori importanți. Primul pas constăîn stabilirea unei limite de preț, astfel încât săpoți căuta smartwatch-uri care se încadreazăîn bugetul tău. De asemenea, trebuie săte raportezi la nevoile personale, astfel încât modelul de ceas comandat săofere funcționalități adecvate.

Dacăfaci sport, alege un model de ceas smartwatch cu funcții și parametri disponibili pentru monitorizarea activității fizice - accelerometru, giroscop și pulsometru, numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse și ritmul cardiac. Pentru job, este util un gadget ce afișeazănotificări despre activitățile de pe telefon - apeluri, mesaje, alerte de calendar și notificări de aplicații. 

Descoperăoferta online de gadgeturi, wearebles si accesorii pentru a alege un smartwatch compatibil cu smartphone-ul tău. Durata de viațăa bateriei reprezintăun alt factor important de luat în considerare. Este important săanalizezi raportul dintre funcționalitățile oferite de smartwatch și autonomia acesteia, pentru a te asigura căvei putea folosi dispozitivul în mod optim, pentru cât mai mult timp.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!