Console

Avem cele mai populare console de jocuri din piață, pentru tine sau o persoanăapropiată, pasionatăde gaming. Oferta noastrăinclude modelele de ultimăgenerație ale unor producători de top la nivel global:Microsoft, Nintendo, Serioux. Jocurile preferate se joacăoricând și oriunde, cu ajutorul unei console de jocuri pe care o poți comanda chiar acum din magazinul online Carrefour. 

Te așteptăm cu oferte pregătite special pentru tine și modele variate, ce pot oferi o mulțime de beneficii chiar de la prima utilizare. Vezi ce produse am inclus în aceastălistă, click pe tehnologiile de care ești interesat și aflămai multe informații despre caracteristicile lor tehnice. Dacăștii deja ce consola de jocuri ai dori săachiziționezi, utilizeazăfiltrul de sortare „Brand”din aceastăpagină, pentru a o descoperi mult mai rapid. 

Console de jocuri performante la preturi avantajoase 

Consola de gaming este un device electronic portabil, extrem de apreciat pentru mobilitatea pe care o asigurăși independența fațăde un setup pentru gaming convențional. Astfel, te bucuri de jocurile tale preferate ori de câte ori timpul îți permite acest lucru:în pauzele de la job sau de la scoală, în mijloacele de transport în comun, în parc etc. Datoritădesign-ului său ergonomic, o consolăde jocuri portabila este simplu de transportat și depozitat, în spații precum ghiozdanul sau biroul tău. 

În oferta online de console pentru jocuri, Carrefour ți-a pregătit o mulțime de surprize. Profităacum de disponibilitatea celor mai căutate modele de pe piață:Nintendo Switch, Microsoft Xbox sau Serioux. Datorităfuncțiilor uimitoare pe care aceste device-uri le oferă, testezi în timp real experiențe uimitoare singleplayer și multiplayer, oriunde, oricând și alături de cine vrei.  

Îți recomandăm săalegi o consolăpentru gaming cu un ecran HD impresionant, pentru a te bucura la intensitate maximăde toate detaliile uimitoare ale jocurilor preferate. Studiazăcu atenție forma și dimensiunile butoanelor, astfel încât săte asiguri ca vei avea parte de o manevrabilitate optimă. Vezi cele mai bune prețuri ale modelelor de care ești interesat și comandă-le apoi online de pe carrefour.ro! 

Console de gaming disponibile acum la Carrefour 

Jocurile disponibile pe aceste device-uri sunt dedicate tuturor celor aleg săîși petreacătimpul liber conectați la universuri virtuale captivante, alături de alți pasionați de gaming. Cele mai noi modele permite variante diferite pentru conectarea consolelor la alte device-uri, astfel încât experiențele săse îmbunătățeascăsemnificativ. De exemplu, consola Nintendo Switch OLED permite conectarea la TV;generându-se astfel un setup pentru gaming ce depășește normele clasice. 

Vezi care sunt cele mai noi modele de consola de pe carrefour.ro și studiazăcu atenție informațiile tehnice din paginile de produs. Astfel, poți înțelege mult mai bine dinamica propusăde un anumit device pentru gaming, pentru a ști dacăprodusul respectiv este ceea ce cauți. Dacădispui de un anumit buget, poți seta cu simplitate intervalul de prețuri din aceastăpagină, astfel încât sădescoperi mult mai repede produsele adaptate la nevoile tale.   

Descoperăîn categoria „Console si jocuri" produse de gaming extrem de captivante, pe care săle adaugi apoi în colecția ta! Vezi care sunt ultimele jocuri incluse în oferta noastrăși selecteazăprodusele compatibile cu modelul de consolăpe care dorești săîl achiziționezi. Pentru căte afli în aceastăzonăa site-ului, vezi și oferta de accesorii pentru console si gaming, ce include soluții aparținând celor mai apreciați producători în acest domeniu interactiv! 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!