Vodka

Pe carrefour.ro găsești o gamă variată de sortimente de vodkă, la prețuri foarte avantajoase. Vezi cele mai bune oferte ale momentului și ține cont de informațiile descoperite mai jos, pentru a comanda online din oferta noastră produsele de care ai nevoie pentru evenimente pe care le organizezi. Întreg procesul de achiziție presupune urmarea unor pași simplu de parcurs. 

Descoperă produse ale unor producători celebri ai acestei bauturi alcoolice, precum vodka Absolut, Skyy, Stalinskaya, Discovery sau Vikoroff, dar și seturi ce includ atât sortimentul respectiv, cât și pahare pentru servirea sa. Indiferent de alegerile pe care le realizezi pe site, ține cont de importanța unui consum responsabil. Află mai multe despre cum să alegi vodka:

Vodka de calitate la prețuri atractive 

Vodka este o băutură alcoolică versatilă, iar alegerea unui sortiment potrivit poate părea o sarcină dificilă. Există, însă, câteva aspecte de care să ții cont, atunci când alegi o astfel de bătură alcoolică, cum ar fi țara de origine, procesul de distilare sau ingredientele. Te poți raporta la acești factori esențiali și atunci când achiziționezi gin, whisky sau rom de pe site-ul nostru. 

Cele mai comune ingrediente folosite în producție sunt cerealele (grâu, secară, porumb), cartofii și sfecla de zahăr. Fiecare ingredient poate influența aroma și textura sa. De exemplu, vodka făcută din grâu este descrisă ca având un gust mai dulce, în timp ce vodka din cartofi poate avea mai multă consistență și o aromă ce persistă pentru mai mult timp în cavitatea bucală. 

De asemenea, calitatea acestei băuturi este strâns legată de modul în care este distilată. Un proces de distilare multiplu poate produce o băutură cu o puritate mai pură. Unele mărci pot folosi, de asemenea, ingrediente speciale sau tehnici de distilare pentru a adăuga arome sau caracteristici unice, la fel cum se poate întâmpla și în cazul diferitelor sortimente de cognac.  

Consumă vodkă într-un mod responsabil

Consumul excesiv de vodkă poate avea consecințe grave asupra sănătății. Limitează cantitatea de alcool pe care o consumi și alege să savurezi această băutură doar la anumite ocazii, atunci când timpul liber îți permite acest lucru. Menținerea unui control deplin asupra consumului de băuturi alcoolice este unul deosebit de important, pentru a se evita riscurile ce țin de sănătate.

Vodka poate fi servită rece sau la temperatura camerei, în funcție de preferințe. Servirea unui pahar de vodka rece ajuta la diminuarea gustului său puternic. Pentru a o răci corespunzător, o poți păstra în congelator sau poți adăuga gheață în paharul pe care îl utilizezi. În cazul unui long drink, vodka este o băutură complementară cu o gamă variată de sucuri și siropuri.

Cel mai des utilizat pahar pentru vodka este paharul de tip shot, care are o capacitate mică și este ideal pentru servirea băuturii în cantități reduse. Cu ajutorul sau, te mai poți bucura și de savoarea unui sortiment de tequila, achiziționat online de pe carrefour.ro. Vezi prețurile la aceste băuturi alcoolice și adaugă în coș produsele ideale pentru un party cu prieteni tăi.

 1. 66 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 2. 51 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 3. 21 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 4. 19 50 Lei
  15 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 5. 58 90 Lei
  39 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 6. 74 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 7. 11 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 8. 25 50 Lei
  +0.5 LEI Garantie
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!