Laptopuri

Laptopuri la prețuri avantajoase 

Laptopul a devenit un dispozitiv indispensabil în ziua de astăzi. Fie căeste vorba de lucru de acasă, de studiu individual sau recreație, laptopul nu trebuie săîți lipsească. În acest fel, orice activitate digitalăva deveni nu doar foarte ușor de realizat, dar mai ales plăcută!

De aceea, carrefour.ro ți-a pregătit numeroase variante de laptopuri, cu diferite specificații dintre care săalegi. În descrierea fiecărui produs se aflătoate aceste detalii, astfel încât săte poți orienta către dispozitivul ideal pentru nevoile tale. În plus, îți punem la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. Dacăoptezi pentru varianta Cardului BT, te vei bucura de 5% bani înapoi pe card la plata integrală!

Gama variatăde laptopuri și accesorii 

Dacăte afli în căutare de accesorii pentru laptopuri, îți recomandăm săarunci o privire și asupra cooler-elor și încărcătoarelor. De asemenea, pentru căacest dispozitiv este prin definiție portabil, poți opta și pentru genți pentru laptop cu design original, care săte ajute săîl transporți oriunde!

Alege laptopul perfect de pe carrefour.ro, iar noi îți vom livra comanda rapid la orice adresa. În plus, ai la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit dacăte-ai răzgândit asupra produselor comandate.

Laptopuri la reducere de Black Friday 2023 

Intre 25 octombrie-5 decembrie, comanzi laptopuri de Black Friday 2023, profitand de preturile uimitoare de pe Carrefour.ro. Te asteptam cu oferte de neratat si modele de laptop ultima generatie, ideale pentru nevoile si pasiunile tale. Exploreaza cu rabdare lista cu laptopuri din noul catalog Black Friday Carrefour si descopera cele mai cele mai bune oferte ale campaniei. Ofertele de Black Friday 2023 sunt valabile in limita stocului disponibil. 

Prinde reducerile de Black Friday si achita prin Cardul BT Direct, pentru a primi 5% din valoarea comenzii inapoi pe card. Daca n-ai cont pe site, fa-ti acum. Beneficiezi de livrare standard (24-72h) sau livrare Express in Bucuresti (comanzi azi pana la ora 12:00 si primesti produsele in aceeasi zi pana la 20:00 sau comanzi azi dupa 12:00 si primesti produsele maine pana la ora 12:00). Serviciu disponibil de luni pana sambata. Returul este gratuit.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!