Aparat de ras electric

La Carrefour găsești aparate de ras electrice la prețuri foarte avantajoase, pentru un bărbierit perfect și o piele cât mai sănătoasă. Vezi produsele adăugate recent în aceastăpaginăși ordonează-le așa cum îți dorești, utilizând filtrele pentru căutări intuitive. Găsești astfel mult mai simplu cele mai bune soluții pentru stilul tău de a te bărbieri, la un raport calitate-prețuimitor. 

Aparatele de ras electrice sunt mai practice și mai ușor de folosit decât cele obișnuite. Comandăun produs cu douăsau mai multe capete interschimbabile, pentru un bărbierit fin, sau chiar pentru îndepărtarea părului corporal. Raportează-te la criteriile de alegere analizate puțin mai jos, pentru a găsi în aceastăcategorie cele mai bune produse pentru îngrijire personală. 

Aparate de ras electrice la prețuri avantajoase 

Alege din gama noastrăvariatăde aparate de ras electrice pentru un bărbierit ușor și neted, cu tehnologie de răcire a pielii, vibrații sonice și senzori ce pot distinge cu simplitate diferite niveluri ale densității firului de păr, modificând puterea dispozitivului în concordanță. Un astfel de ajutor esențial poate fi utilizat pentru a secționa la nivelul dorit firele de păr de pe fațăși corp. 

Aparatul de bărbierit electric reduce nevoia de a utilizaaparate si lame de ras tradiționale. Găsești aici aparate de ras Philips, Braun, dar și alte soluții de foarte bunăcalitate. Acestea pot funcționa pe bazăde acumulatori sau printr-o simplăconectare la priză. Dacăvrei săutilizezi un astfel de produs pentru a te bărbieri, alege o soluție idealăpentru ten umed sau ten uscat.

Pentru a realiza conturul bărbii, sau pentru a îndepărta firele de păr din zone greu accesibile, așa cum este cea de sub nas, alege un aparat de ras electric ce are și funcție detrimmer facial. Numărul variat de capete interschimbabile îți permite sămenții aspectul pe care ți-l dorești, iar periile de curățare ale produsului mențin întregul set curat și gata de utilizare. 

Comandăaparat de ras electric de la Carrefour

Ești în căutarea unui aparat de bărbierit profesional? Descoperăprodusele utile pentru nevoile tale de zi cu zi, apoi aflămai multe despre o serie de caracteristici-cheie ale acestora. De exemplu, viteza de încărcare foarte bunăasigurăun timp de așteptare redus, în timp ce durata de funcționare a acumulatorilor utilizați oferăacea autonomie a aparatului de care ai nevoie. 

Eviți varianta acumulatorilor și preferi o mașinăde bărbierit cu fir? Mare atenție la lungimea acestuia, pentru a te bucura de mobilitate și confort deplin, în timpul acestui proces deîngrijire personală. La fel de importantăeste și siguranța aparatului, între douăsesiuni de bărbierit. Este indicat săcauți acele produse ce dispun de huse sau cutii pentru depozitare, din material etanș.

Majoritatea aparatelor de bărbierit electrice nu necesităaplicarea unei soluții pe suprafața tenului, înainte de contact. Părul facial poate fi îndepărtat cu simplitate, indiferent dacăfața este sau nu ușor umezită. Dacăai pielea sensibilă, poți aplica la finalproduse pentru fata cu acțiune revitalizantă, dar și cu rol de protecție împotriva impurităților prezente în aer. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!