Aparat de ras electric

La Carrefour găsești aparate de ras electrice la prețuri foarte avantajoase, pentru un bărbierit perfect și o piele cât mai sănătoasă. Vezi produsele adăugate recent în această pagină și ordonează-le așa cum îți dorești, utilizând filtrele pentru căutări intuitive. Găsești astfel mult mai simplu cele mai bune soluții pentru stilul tău de a te bărbieri, la un raport calitate-preț uimitor. 

Aparatele de ras electrice sunt mai practice și mai ușor de folosit decât cele obișnuite. Comandă un produs cu două sau mai multe capete interschimbabile, pentru un bărbierit fin, sau chiar pentru îndepărtarea părului corporal. Raportează-te la criteriile de alegere analizate puțin mai jos, pentru a găsi în această categorie cele mai bune produse pentru îngrijire personală. 

Aparate de ras electrice la prețuri avantajoase 

Alege din gama noastră variată de aparate de ras electrice pentru un bărbierit ușor și neted, cu tehnologie de răcire a pielii, vibrații sonice și senzori ce pot distinge cu simplitate diferite niveluri ale densității firului de păr, modificând puterea dispozitivului în concordanță. Un astfel de ajutor esențial poate fi utilizat pentru a secționa la nivelul dorit firele de păr de pe față și corp. 

Aparatul de bărbierit electric reduce nevoia de a utiliza aparate si lame de ras tradiționale. Găsești aici aparate de ras Philips, Braun, dar și alte soluții de foarte bună calitate. Acestea pot funcționa pe bază de acumulatori sau printr-o simplă conectare la priză. Dacă vrei să utilizezi un astfel de produs pentru a te bărbieri, alege o soluție ideală pentru ten umed sau ten uscat.

Pentru a realiza conturul bărbii, sau pentru a îndepărta firele de păr din zone greu accesibile, așa cum este cea de sub nas, alege un aparat de ras electric ce are și funcție de trimmer facial. Numărul variat de capete interschimbabile îți permite să menții aspectul pe care ți-l dorești, iar periile de curățare ale produsului mențin întregul set curat și gata de utilizare. 

Comandă aparat de ras electric de la Carrefour

Ești în căutarea unui aparat de bărbierit profesional? Descoperă produsele utile pentru nevoile tale de zi cu zi, apoi află mai multe despre o serie de caracteristici-cheie ale acestora. De exemplu, viteza de încărcare foarte bună asigură un timp de așteptare redus, în timp ce durata de funcționare a acumulatorilor utilizați oferă acea autonomie a aparatului de care ai nevoie. 

Eviți varianta acumulatorilor și preferi o mașină de bărbierit cu fir? Mare atenție la lungimea acestuia, pentru a te bucura de mobilitate și confort deplin, în timpul acestui proces de îngrijire personală. La fel de importantă este și siguranța aparatului, între două sesiuni de bărbierit. Este indicat să cauți acele produse ce dispun de huse sau cutii pentru depozitare, din material etanș.

Majoritatea aparatelor de bărbierit electrice nu necesită aplicarea unei soluții pe suprafața tenului, înainte de contact. Părul facial poate fi îndepărtat cu simplitate, indiferent dacă fața este sau nu ușor umezită. Dacă ai pielea sensibilă, poți aplica la final produse pentru fata cu acțiune revitalizantă, dar și cu rol de protecție împotriva impurităților prezente în aer. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!