Periute si pasta de dinti bebelusi

Grija pentru igiena orală este esențială încă de la o vârstă fragedă, de aceea, te invităm să descoperi cele mai potrivite paste de dinți și periuțe pentru bebeluș. Sănătatea sa dentară poate fi afectată de anumiți factori, asociați fie unei alimentații improprii, fie unui periaj incorect. Alege să previi apariția cariilor dentare și a bolilor gingivale, utilizând soluții de top din această pagină.   

Vezi care sunt cele mai bune prețuri la produsele de igienă orală pentru bebelușul tău și comandă produsele cu care îi poți peria primii dințișori apăruți, precum și celelalte zone ale cavității orale. Obișnuindu-l cu obiceiul sănătos al periajului dentar, micuțul va percepe această activitate ca pe un lucru firesc al zilei, pe măsură ce va crește.

Periuțe de dinți pentru bebeluși la prețuri avantajoase

O igienă orală adecvată este esențială pentru dezvoltarea sănătoasă a dințișorilor bebelușului. Pentru alegerea unei periuțe de dinți potrivite pentru vârsta unui copil atât de mic, ține cont de materialele și designul acesteia, precum și de recomandările medicului stomatolog. 

Vezi modelele disponibile acum pe carrefour.ro și adaugă în coșul de cumpărături o periuță fabricată din materiale sigure, non-toxice și delicate pentru gingiile sensibile ale bebelușului. Observă cu atenție tipul mânerului și alege unul ergonomic, pentru un control deplin în timpul periajului. De asemenea, perii trebuie să fie moi și flexibili, pentru a nu irita gingiile.

La fel cum este indicat să procedezi și în cazul altor cosmetice de bebelusi, cere sfatul expertului în privința celor mai bune produse pentru sănătatea cavității bucale. De asemenea, poți afla mai multe de la acesta despre cum să introduci periajul în rutina zilnică de îngrijire, astfel încât nivelul disconfortului resimțit de micuț să fie cât mai redus posibil. 

Pastă de dinți pentru bebeluși în oferta Carrefour

Medicul dentist sau pediatrul îți pot oferi recomandări specifice în funcție de vârsta și nevoile bebelușului, pentru a alege cea mai bună pastă de dinți din această categorie. De exemplu, pasta de dinți pentru bebeluși sub 6 luni nu trebuie să conțină fluor, în timp ce pasta de dinți pentru copiii peste 2 ani poate conține un conținut normal de fluor, pentru a preveni cariile dentare.

Citește cu atenție ingredientele produselor pe care dorești să le achiziționezi și adresează-i întrebări specialistului despre importanța acestora pentru sănătatea orală a celui mic. Este un sfat pe care îl poți pune în practică și atunci când iei pentru acasă sampon si gel de dus pentru bebelusi, sau orice alt produs de igienă dedicat copiilor din această categorie de vârstă.

Tot de la Carrefour mai poți comanda online creme, lotiuni si uleiuri de corp pentru bebelusi, alături de multe alte produse importante pentru igiena celor mici. Profită acum de ofertele pregătite pentru această perioadă și umple coșul cu lucrurile de care copilul tău are nevoie.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!