Perne

Când vine vorba de alegerea unei perne noi, căutarea poate fi dificilă întocmai pentru că există numeroase variante disponibile. Totuși, toate aceste produse trebuie să îți asigure, în primul rând, confort și suport pe toată durata somnului. 

Pe carrefour.ro ți-am pregătit numeroase tipuri de perne, de diferite dimensiuni și culori pe care să le asortezi cu lenjerii de pat, exact așa cum ai visat. Ne dorim ca tu să fii mereu mulțumit de produsele pe care le alegi, iar astfel, îți punem la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct de la Carrefour. Cu acesta, vei primi 5% din bani înapoi pe card la plata integrală și 2% la orice altă plată!

Perna ideală trebuie să îți susțină coloana vertebrală într-o poziție confortabilă și natură, să îți susțină poziția de somn preferată, iar dacă suferi de alergii, să fie confecționată din materiale hipoalergenice. 

Odată ce te-ai hotărât asupra unui produs, îți recomandăm să arunci o privire și asupra gamei noastre de huse de pat pentru a obține un design aparte și pentru a te bucura de un somn liniștitor. Carrefour.ro îți asigură livrare rapidă în 24-72 de ore la adresa ta, inclusiv pentru produsele din categoria casa si gradina. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru retur gratuit, dacă te-ai răzgândit asupra produselor!

  1. 99 99 Lei
    82 99 Lei
  2. 59 99 Lei
    29 99 Lei
  3. 59 99 Lei
    29 99 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!