Haine nou nascuti

Descoperăprodusele uimitoare pe care ți le punem la dispoziție și alege cele mai potrivite haine pentru bebeluși, potrivite vârstei și dimensiunilor unui nou născut. Am selectat pentru tine haine pentru bebe de cea mai bunăcalitate, esențiale în momentele cheie ale unei zile:ieșirile în exterior, orele de somn, zilele de weekend petrecute în casă, lângămami și tati etc.

Vezi rapid ce haine pentru nou născuți sunt disponibile astăzi pe carrefour.ro și grăbește-te săprinzi ofertele avantajoase. Comandăonline din aceastăpaginăsoluții inspirate pentru garderoba celui mic, la cele mai avantajoase prețuri, pentru ca puiul tău sa se bucure de siguranțăși confort de fiecare datăcând îl îmbraci. 

Haine de nou născuți la prețuri pentru fiecare buget 

Cele mai bune haine de copii mici trebuie săprotejeze pielea sensibilă, pentru a nu se confrunta cu iritații și disconfort. De aceea, materialul este esențial în alegerea acestora, bumbacul fiind cea mai potrivităopțiune, datorităproprietăților sale hipoalergenice și absorbante. Materialele sintetice trebuie evitate, deoarece pot cauza diferite reacții la nivel cutanat.

Mărimea și croiala sunt la fel de importante în alegerea hainelor pentru nou-născuți, având în vedere căaceștia cresc rapid și au nevoie de confort. Opteazăpentru haine debebeluși care se închid / deschid prin capse. Aceste elemente simplificăprocesele de îmbrăcare și schimbare a scutecului. Ține cont și de condițiile meteo, atunci când alegi haine pentru sugari.

Pe carrefour.ro sunt acum disponibile hăinuțe de copii mici din colecții precum TEX, TEX Baby sau Disney. Este mult mai simplu săalegi mărimile potrivite pentru dimensiunile copilului tău, în funcție de vârsta pe care o are. Ține cont de faptul căva purtascutece în primele luni din viață, pentru a comanda salopete de bebeluși sau pantalonași cu dimensiuni confortabile. 

Comandăonline haine de nou născuți din oferta noastră

În primele 3 luni de viață, bebelușii au nevoie de haine moi și confortabile, așa cum sunt body-urile și salopetele din bumbac organic, pentru a le proteja pielea sensibilă. În perioada 3-6 luni, micuții încep să-și dezvolte abilitățile motorii, așa căeste important săalegi haine suficient de largi, cu ajutorul cărora săîși miște în voie mânuțele și piciorușele.

După6 luni încep sămeargăde-a bușilea, așa căhăinuțele pe care le poartăîn aceastăperioadăpot avea țesături în nuanțe mai închise, așa cum sunt cele navy sau verde crud, pentru căpe cele albe se pot observa mult mai simplu semne ale murdăriei. Profităde prezența filtrului "Culoare" în aceastăpaginăși identificărapid cromatica pe care o preferi.

La Carrefour găsești haine de nou născuți pentru varăși iarnă, cu modele, dimensiuni și materiale potrivite pentru vârsta celor mici. Economisești bani și timp utilizând filtrele din pagină, ce îți permit săobservi care sunt cele mai avantajoase prețuri la produsele afișate aici, sau soluțiile vestimentare potrivite pentru alte nevoi pe care le ai.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!