Saltele gonflabile

La Carrefour găsești de fiecare datăcele mai bune produse pentru tine, la prețuri așa cum îți dorești. Alege un produs din categoria „Saltele gonflabile”și ai parte de confort deplin, atunci când te afli în inima naturii. Profităacum de reducerile pe care le-am pregătit și grăbește-te săprinzi ofertele acestui sezon! 

Drumețiile alături de cei dragi capătăși mai mult farmec, atunci când la îndemânăun echipament complet. Pe lista cu lucruri de luat la drum trebuie săîși găseascălocul și o saltea gonflabilă, aleasăde pe carrefour.ro în funcție de preț, dimensiuni, materialele din care este realizatăși accesoriile/sistemele de umflare, pentru o utilizare facilăa produsului. 

Alege o saltea gonflabilăde dormit la un prețavantajos 

Somnul odihnitor este foarte important pentru a străbate pe jos kilometri întregi, atunci când te afli într-o drumetie. Însăde cele mai multe ori, confortul de acasănu este același cu cel dintr-un cort sau chiar de sub cerul liber, în nopțile calde ale verii. De aceea, o saltea gonflabilăeste cea mai bunăsoluție pe care o ai la îndemână, pentru a te odihni cât mai bine posibil. 

Datorităstructurii sale, cea mai bunăsaltea de camping asigurăo poziție corectăa coloanei vertebrale și poate fi configuratăîntr-un timp relativ scurt, în funcție de echipamentele pe care tu le ai la dispoziție. Pentru a umfla rapid, vezi gama noastrăde pompe pentru saltele, alegând apoi un produs eficient și cu un design ergonomic. 

Fie căalegi o saltea gonflabilăde 2 persoane sau o saltea Intex single, asigură-te cămaterialul acesteia este suficient de rezistent la înțepare, iar valvele pentru păstrarea aerului la interior oferăo etanșeitate optimă. Aceasta este cea mai bunăsoluție, fiindcăsalteaua gonflabilăse strânge la final într-o forma compactă, ocupând astfel un spațiu cât mai restrâns în bagajele de drumeție. 

Studiazăîntreaga ofertăde saltele gonflabile 

Preferi salteaua gonflabilăîn locul izoprenului, atunci când înnoptezi la cort? Alege produsul ideal, prin raportare la dimensiunile spațiului disponibil pentru dormit, alocând o marjăde eroare de aproximativ 5-10 centimetri. Reține cădimensiunile de compactare ale unei saltele gonflabile sunt direct proporționale cu dimensiunile-standard ale acesteia. 

Găsești aici saltele gonflabile din PVC sau vinil, cu inserții textile sau din cauciuc, în nuanțe variate. Lista de produse include saltele twin de diferite dimensiuni, saltele cu pompăintegrată, dar și perne gonflabile pentru confortul celor care dorm în mijlocul naturii. Alege culoarea potrivităpentru o saltea pneumaticăși adaugăapoi modelul respectiv în coșul de cumpărături.

Te echipezi corespuzător pentru drumeție cu produse de pe carrefour.ro! Te așteptăm cu reduceri atractive și produse calitative, pentru ca fiecare aventura în aer liber săofere confort, siguranțăși mobilitate. Sorteazăprodusele în funcție de preț, pentru a-ți fi mult mai simplu săidentifici cele mai bune saltele gonflabile pentru bugetul tău!

  1. 13900Lei
    6990Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!