Vinuri Rosii

Prin ce se remarcăvinurile roșii?

Aceste băuturi foarte apreciate pot crea o atmosferădeosebităindiferent de sezon, mai ales când sunt degustate alături de cei dragi și asociate cu diferite preparate culinare. Vinurile roșii sunt populare datorităgustului aparte pe care îl au, în funcție de sortimentele de struguri folosite în producție și de condimentele de la bazăcare intrăîn compoziția lor.

 

Pe carrefour.ro am pregătit o selecție variatăde vinuri roșii, dar și de numeroase alte sortimente, dintre care săalegi. Savurează-le alături de persoana dragă, în cadrul unei cine romantice ori cu ocazia unei aniversări. Îți asigurăm livrarea produselor în 24-72 de ore la tine acasă. Mai mult decât atât, poți săbeneficiezi de serviciul nostru Click &Collect și săîți ridici comanda de la magazinul preferat.

 

Cum alegi vinul roșu potrivit?

Îți recomandăm săiei în considerare o serie de factori înainte de a alege un sortiment de vin roșu. Este bine săcunoști originea și condițiile de cultivare ale soiului ales, pentru căacestea influențeazănotele și aromele ce definesc vinul. În acest fel, îți vei putea da seama dacăvinul ales de tine este sec, demi-sec, dulce ori demi-dulce. 

 

Cu ce alimente asociezi vinul roșu?

Când vine vorba despre aceastăbăutură, experimentarea diferitelor combinații de arome și gusturi este o adevăratăplăcere. Înainte de a te așeza la masă, îți sugerăm săoptezi pentru un pahar din sticlăori din cristal, care săîți permităsăadmiri culoarea vinului. De asemenea, nu uita săîl lași la răcoare, pentru a fi savurat la o temperaturăîntre 15 și 18 grade Celsius, adicăpuțin mai ridicatăfațăde vinurile albe.

 

Vinurile roșii pot fi degustate alături de preparate românești, precum sarmale, tochituri, fripturi ori cârnați, dar și împreunăcu peștele la grătar sau cel gătit la abur, ori chiar carne de porc.

 

Pe carrefour.ro vei putea găsi vinuri rose, roșii, ori chiar sortimente albe, care săîți trezeascăpapilele gustative săpotențeze gustul oricărui preparat și să-ți asigure mereu posibilitatea de a crea momente de neuitat alături de cei dragi. Odatăce te-ai hotărât asupra unui produs, ai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Ultima variantăîți asigură5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

 

1-24 din 478 produse

1-24 din 478 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!