Aragazuri

Alege să-ți achiziționezi aragazul de la Carrefour și te vei putea bucura de cele mai noi tehnologii din domeniu! Fie căîți dorești un aragaz mixt, un aragaz pe gaz sau un aragaz cu un cuptor electric, noi îți punem la dispoziție produse de la branduri renumite precum:Arctic, Beko, Electrolux, Gorenje, Zanussi și altele - totul pentru bunăstarea familiei tale!

Descoperăaragazul ideal pentru tine 

În funcție de nevoile tale, aragazele din catalogul de produse Carrefour sunt menite săîți ușureze munca în bucătărie și săte ajute săprepari cele mai gustoase mâncăruri pentru tine și cei dragi. Opteazăpentru aragaz mixt cu aprindere electricăși șase funcții diferite de la Beko pentru a te asigura de cel mai înalt grad de eficiențăposibil. 

Un aragaz pe gaz de la Vortex te poate ajuta ori de câte ori ai nevoie săprepari ceva rapid, fie căeste vorba despre plităsau cuptor. La Carrefour găsești mereu aragaze la prețuri avantajoase, cu un consum scăzut de energie și funcții moderne, astfel încât săai mereu un aliat de bazăîn bucătărie.  

Achiziționeazăun aragaz cu cele mai moderne funcții 

De la arzătoare cu eficiențăridicatăla cuptorul multifuncțional cu numeroase funcții de pregătire a mâncării, toate aceste inovații sunt menite săîți îmbunătățeascăstilul de viațăși săte supunăla un efort cât mai mic în bucătărie. De asemenea, indiferent de ce vrei săgătești, te poți baza pe aragazele de la Carrefour săîși facăîntotdeauna treaba cum se cuvine.

Funcția de grill electric este folositoare atunci când vrei sărumenești bine alimentele la suprafață, iar gătirea asistatăcu ventilație ajutăla distribuirea uniformăa căldurii în interiorul aragazului pentru ca mâncarea ta săfie gata mai repede. Cu un aragaz mixt și modern de la Carrefour nu mai trebuie săîți faci griji cu privire la preîncălzirea cuptorului deoarece funcția Booster va grăbi considerabil acest proces. Descoperăgama noastrăvariatăde produse și convinge-te pe cont propriu de calitatea acestora!

Aragazul visurilor tale te asteapta de Black Friday 2023

Intre 25 octombrie - 5 decembrie, comanzi online aragaze de Black Friday 2023 la preturi de neratat. Te asteptam la cumparaturi cu modele de ultima generatie, ale caror functii sunt menite sa iti faca viata mai usoara. Descopera aragazul de care ai nevoie in noul catalog Black Friday Carrefour si prinde reducerile momentului. Cele mai bune oferte de Black Friday 2023 de la Carrefour sunt acum aici. Poti achita produsele integral sau in rate.

Achita prin Cardul BT Direct, pentru a primi 5% din valoarea comenzii inapoi pe card. Daca n-ai cont pe site, fa-ti unul acum. Beneficiezi de livrare standard (24-72h).

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!