Aragazuri

 

Aragazurile au fost și sunt dispozitive indispensabile oricărei locuință, industria acestora dezvoltându-se foarte mult de-a lungul timpului. Designul, funcțiile suplimentare, dimensiunile sau consumul de energie electrică, sunt câteva dintre criteriile de selecție pe care le poți lua în calcul. Totuși, suntem siguri că pe carrefour.ro vei găsi varianta perfectă pentru tine.

 

Ai posibilitatea de a alege din mai multe modalități de plată, inclusiv în rate, pentru că ne dorim să fii mereu mulțumit de alegerile pe care le faci. În plus, îți oferim și posibilitatea plății prin Cardul BT direct, care îți asigură 5% din bani înapoi pe card la plata integrală și 2% la orice altă plată.

 

În perioada 24 mai - 31 iulie 2022, are loc campania BuyBack pe site-ul nostru! Profită acum de oferta cu perioadă limitată și folosește codul „BUYBACK120" în pagina de finalizare comandă. Astfel, vei putea renunța la un electrocasnic vechi și vei primi un voucher de 120 de lei pentru achiziția unuia nou!

 

Alege din variantele de aragazuri disponibile pe site-ul nostru pentru a te bucura de gătit și implicit, de preparate delicioase. Dacă îți dorești electrocasnice incorporabile sau piese separate, poți opta pentru plite și cuptoare. Îți recomandăm să arunci o privire și asupra variantelor de cuptoare cu microunde de înaltă calitate și eficiență, disponibile la noi.

 

Îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. Toate produsele nevoluminoase, inclusiv electrocasnicele mici, pot fi ridicate din toate locațiile noastre Click & Collect. De asemenea, ai la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit în privința produselor alese!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!