Imbracaminte baieti

Descoperăbrandul TEX de îmbrăcăminte pentru băieți și comandăacum de la Carrefour haine la ofertăpentru micuțul tău. Fii la curent cu cele mai noi articole vestimentare adăugate în aceastăpagină, ținând cont de factori importanți precum sezonul, evenimentul la care participă, vârsta, dimensiunile sau preferințele sale. Lista de produse include opțiuni pentru orice nevoie! 

Hăinuțele TEX sunt realizate din materiale delicate cu pielea băiețelului tău și asigurămobilitatea de care acesta are nevoie, atunci când se joacăsau când face sport. Acestea rezista la uzurăsau spălări multiple și sunt disponibile într-o gamăvariatăde nuanțe. Vezi ce prețuri atractive găsești acum la îmbrăcăminte de băieți TEX pe carrefour.ro! 

Îmbrăcăminte de băieți TEX cu prețuri atractive

Gama de îmbrăcăminte TEX pentru băieți include haine în stiluri, forme și mărimi variate, astfel încât fiecare părinte săgăseascăpentru cel mic hăinuțele potrivite. Avem acum în ofertătricouri de băieți cu imprimeuri originale, pantaloni scurți și lungi,hanorace de baieti, geci, jachete, precum și multe alte articole vestimentare din ultimele colecții. 

Punem accent pe calitatea materialelor, de aceea, în gama TEX de haine pentru copii găsești soluții de îmbrăcat confortabile, rezistente și sigure. Mai mult decât atât, raportul calitate-prețeste unul care te încântă, indiferent de hainele pe care vrei săle comanzi online de la Carrefour. Vezi cele mai frumoasebluze, tricouri si maiouri de baietidin gama TEX și ordoneazăprodusele în funcție de prețsau de ofertele pregătite în acest sezon pentru tine. 

Fie varăsau iarnă, revii de câte ori vrei săînnoiești garderoba copilului. Te așteptăm cu articole vestimentare extrem de frumoase, în culori raportate la ultimele trenduri în fashion. Este simplu săcumperigeci de baieti, hanorace, tricouri sau alte haine de copii potrivite pentru cel mic, atunci când ai la îndemânăun proces de comandăonline intuitiv. 

Comandăonline îmbrăcăminte de băieți TEX

Mărimea hainelor reprezintăunul dintre cele mai importante criterii de alegere la care săte raportezi. Indiferent de utilitatea hăinuțelor pentru copii luate de la Carrefour, trebuie sămăsori dimensiunile celui mic, astfel încât modelele respective săasigure mobilitatea de care acesta are nevoie, în timpul orelor de joacă, la școalăși la grădiniță, sau în orice alt moment dintr-o zi.  

Confortul și siguranța reprezintăalte douăaspecte de luat în considerare, atunci când alegi haine pentru copilul tău. Asigură-te cămaterialele și texturile acestora nu provoacăalergii sau iritații ale pielii. Cusăturile netede, etichetele ușor de îndepărtat și elementele reflectorizante sunt detalii care pot face diferența în alegerea hainelor potrivite pentru acesta.

Atunci când alegi haine TEX pentru băiat, raportează-te și la pentru vârsta pe care o are. Opteazăpentru bluze, tricouri, cămăși sau hanorace în ton cu personalitatea sa, colorate în nuanțe vii și cu imprimeuri inspirate din desenele sau cărțile preferate. Profităde cele mai bune oferte la îmbrăcăminte de băieți și comandăonline de la Carrefour haine pentru orice buget!

1-24 din 311 produse

  1. 14999Lei
    10999Lei

1-24 din 311 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!