Cosmetice pentru ras

Gama variatăde cosmetice pentru ras include after shave-uri, creme, spume și balsamuri, ale celor cele mai cunoscute branduri de pe acest segment. Acordă-i tenului îngrijirea de care are nevoie, utilizând cele mai potrivite soluții din aceastăcategorie. Ai parte de prețuri foarte bune, iar întregul proces de comandăonline este simplu de finalizat, în doar câțiva pași. 

Mai găsești aici cosmetice pentru ras cu proprietăți dermatocosmetice și loțiuni calmante simplu de aplicat pe suprafața pielii, pentru o îngrijire delicatăa tenului sensibil. Actualizăm periodic aceastăofertă, pentru a te bucura de cele mai noi produse disponibile acum pe piață. Cu doar câteva click-uri, ordonezi acestecosmetice de barbati așa cum îți dorești!

Descoperăcele mai bune cosmetice pentru ras 

Oferta noastrăinclude produse pentru un bărbierit perfect de la Gillette, Gerovital, STR8, Old Spice, Adidas și alte branduri de top. Acestea sunt disponibile în cantități și arome variate, astfel încât săpoți alege cele mai potrivite cosmetice de bărbați pentru nevoile tale. Selecteazărapid un brand din zona de filtre și vezi apoi ce produse sunt afișate în pagină.

Ai parte de o experiențăcompletăde îngrijire a feței și gâtului, atât în timpul bărbieritului, cât și la final. Spumele și gelurile din categoria "Cosmetice pentru ras" asigurăun control mai bun al aparatului, însădoar atunci când lungimea firului de păr este mică. Dacăbarba este destul de mare, îți recomandăm ca într-o primăetapăsăutilizezi untrimmer facial. 

After shave-urile și loțiunile cu efect de calmare protejeazăpielea proaspăt bărbierită, aceasta fiind mai sensibilădecât în mod normal. Motivul are legăturăcu faptul căporii deschiși ai pielii pot fi expuși în fața murdăriilor din aer, dar și la transpirație sau la excesul de sebum. Aplicăo peliculăde soluție dupăbărbierit cu un miros plăcut și o formulăactivăpentru protecția tenului.

Cosmetice pentru ras la prețuri așa cum vrei 

Pentru a alege cosmeticele de bărbierit perfecte, este important săînțelegi mai întâi caracteristicile pielii tale. Dacăai pielea grasă, vei avea nevoie de produse care pot reduce secreția de sebum, prevenind astfel apariția acneei. Dacăai pielea uscată, vei avea nevoie de produse hidratante, ce pot preveni descuamarea și mențin un nivel optim al hidratării pielii.

De asemenea, este important săiei în considerare nevoile de îngrijire specifice. De exemplu, dacăte confrunți cu iritații dupăras, alege o soluție after-shave fărăalcool, a cărei formulăare rol în calmarea pielii. Pentru a te ajuta săalegi produsele potrivite, poți consulta un specialist în îngrijirea pielii și nu uita săcitești informațiile din paginile produselor descoperite aici.

Înainte de bărbierit, pielea trebuie săfie curatăși hidratată. Utilizeazăapăcălduțăpe suprafața acoperităcu păr, pentru ca firele săse înmoaie sub efectul termic. Utilizeazăo soluție de ras potrivitătipului tău de piele și evităsăaplici prea multăpresiune peaparatul de ras. Schimbălamele de ras la fiecare 5-7 utilizări și sănu folosi niciodatăprodusele utilizate de altcineva. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!