Modalitati de livrare a coletelor

Pentru comenzile poti opta intre:

  • Livrare la adresa ta
  • Livrare la unul din punctele de Click & Collect aflate in incintele magazinelor Carrefour, pe care il selectezi in functie de preferintele tale, direct de pe Carrefour.ro in momentul in care plasezi comanda.

Daca optezi pentru Livrare la adresa ta comenzil plasate pe carrefour.ro se livreaza in termenul de 24-72 ore lucratorare si vei primi o notificare pe email, prin care vom anunta preluarea coletului de catre curier.

Ce inseamna Click & Collect?

Tu comanzi, platesti online si iti ridici coletul de la un punct de livrare preferat de tine, in unul din hypermarketurile Carrefour. 

Pentru fiecare produs modalitatea de livrare este afisata pe site: Livrare acasa si/sau Click & Collect.

Serviciul de Click & Collect este disponibil doar cand este afisat in pagina de produs.

Plasezi comanda pe carrefour.ro sau Bringo si o ridici din magazinul tau preferat. 

In cazul comenzilor Click and Collect prin Bringo produsele pot fi ridicate in termen de 60 de minute de la plasarea comenzii.

Pentru comenzile Click and Collect plasate pe carrefour.ro termenul de livrare este de 24-72 ore lucratorare si pot fi ridicate in termen de 5 zile de la momentul in care ajung la magazinul tau preferat. Accesezi astfel o gama extinsa de produse disponibila in magazinul de proximitate ales. 

Astfel magazinul tau preferat functioneaza ca si punct de Pick up point, chiar daca produsele nu fac parte din gama curenta a magazinului.

Avantajele livrarii Click & Collect plasate pe carrefour.ro - cu ridicare din magazinul tau preferat sunt: 

  • Nu esti conditionat de prezenta la adresa de livrare la data si ora fixa, cand ajunge curierul. Iti alegi singur data si ora cand mergi sa le ridici, avand o mai mare flexibilitate.
  • Pregatim produsele si le livram la magazinul tau preferat de unde pot fi ridicate oricand in timpul programului de functionare al magazinului.

Poti oricand alege si optiunea Click and Collect - prin aplicatia Bringo - produsele vor fi pregatite in magazinul selectat pentru a fi preluate din magazin sau din parcarea lui, fara a aloca alt timp suplimentar in magazin.

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!