Jucarii baie bebelusi

Jucăriile de baie pentru bebeluși oferă un ajutor de mare preț părinților, pe întreaga durată a spălării celor mici. Vezi cele mai noi modele din pagină și alege din oferta Carrefour jucăriile potrivite pentru băiță cu forme, culori și sunete special concepute pentru a distrage atenția micuților. Ai parte doar de prețuri avantajoase, pentru întreaga gamă de produse! 

Cu ajutorul acestora, întreaga experiență devine mai confortabilă, atât pentru bebeluș, cât și părinții săi. Dacă nu știi ce tip de jucărie pentru băița bebelușului tău să alegi, am pregătit special pentru tine o serie de informații importante în alegerile pe care urmează să le realizezi. Ține cont de aceste sfaturi și comandă online de pe carrefour.ro lucrurile de care ai nevoie: 

Jucarii de baie pentru bebeluși la prețuri atractive 

Aceste soluții din gama de jucarii pentru bebelusi contribuie la îmbunătățirea abilităților motorii fine și grosiere. De asemenea, stimulează coordonarea ochi-brațe, prin atingerea sau prinderea acestora, în timpul băii. Mai mult decât atât, jucăriile de baie pentru copii de doar câteva luni ajută la dezvoltarea gândirii spațiale, extrem de importantă pentru postură și echilibru. 

Totodată, modelele în culori vii pe care le poți achiziționa din oferta noastră online stimulează simțurile bebelușilor, contribuind la dezvoltarea cognitivă, precum și la înțelegerea conceptului cauză-efect. În plus, pot fi instrumente educaționale extrem de importante pentru dezvoltarea celui mic, îmbunătățind atenția și abilitatea de a memora diferite secvențe.

Este normal ca un bebeluș să plângă sau să se agite mai mult decât în mod normal, în timpul băiței. Însă acest comportament îi poate copleși pe unii părinți, pe fondul stresului cauzat de grija pentru cel mic, sau din cauza orelor puține de somn. Pentru că au capacitatea de a-i relaxa pe bebeluși, jucăriile de baie reprezintă un obiect esențial și pentru părinți.

Comandă online jucării de baie pentru bebeluși

Oferta include produse din gama TEX Baby și alte jucărioare de baie cu forme și dimensiuni atractive pentru cei mici. La fel ca în cazul altor jucării interactive de bebelusi, cele pentru momentele din timpul băii se aleg în funcție de anumiți factori-cheie. În primul rând, comandă produse potrivite pentru vârsta copilului și asigură-te că sunt realizate din materiale sigure. 

Evită jucăriile care se pot rupe sau pot fi înghițite, precum și pe cele care conțin substanțe toxice. Tipul unei astfel de jucarii este la fel de important. Există o varietate de jucării de baie disponibile, de la cele care plutesc și pot stropi, la jucăriile de baie cu ventuze sau cele care fac tot felul de sunete. Alege produse care îi pot capta atenția celui tău în timpul băii.

Citește cu atenție informațiile de pe eticheta produsului, pentru a ști cum trebuie curățate jucăriile de baie. Întreținerea corespunzătoare previne dezvoltarea mucegaiului sau a bacteriilor. Este recomandat să clătești jucăriile după fiecare baie și să le usuci bine. De asemenea, poți folosi o soluție specială, pentru a curăța jucăriile la intervale regulate.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!