Espressoare

Un espresso bun se cunoaște de dimineață! Dacădorești săîncepi ziua cu o ceașcăbunăde arome savuroase, alege inspirat chiar acum un produs din gama noastrăvariatăde produse. Găsești aici un espressor profesional pentru nevoile tale, indiferent care sunt acestea. Ai parte de prețuri accesibile și modele variate, astfel încât săpoți prepara oricând cafele așa cum știi tu căîți place. 

Vezi oferta Carrefour la espressoare și comandăonline o soluție de top! Îți punem la dispoziție:modele variate de espressor automat, espressoare manuale simplu de utilizat, espressoare pe bazăde capsule și espressoare de cafea ale unor producători celebri:Nespresso, Philips, DeLonghi și multi alții. Utilizeazăfiltrele de sortare pentru a ajunge mai simplu la espressorul potrivit!

Espressoare le prețuri uimitoare în oferta Carrefour

Un espressor de calitate îți permite sărealizezi acasăcafea la fel de bunăca cea pe care o servești la coffee shop, la un prețde utilizare extrem de avantajos. Un model cu funcții diverse și un rezervor (l) generos poate pregăti rapid diferite sortimente de cafea pentru toți cei dragi. Mai mult decât atât, se întreține ușor, cu ajutorul proceselor de auto-curățare realizate în mod automat, la anumite intervale. Astfel, economisești timp prețios pentru a-ți savura cafeaua.

Vezi ce poate oferi un espressor DeLonghi sau un espressor Nespresso din aceasta oferta, ori un alt model cu prețadaptat la bugetul de care dispui. Citește cu atenție informațiile disponibile în paginile acestor produse, pentru a alege un produs cu care poți pregăti o băuturăsavuroasă, pe baza unei materii prime de calitate, pe care o pregătești rapid la rasnita de cafea. 

Orice mic dejun include și o cafea bună, de aceea, îți recomandăm espressoarele din oferta Carrefour, pe care le poți utiliza în realizarea unor sortimente variate:espresso lung sau scurt, caffe latte, ristretto, cappuccino. Cât timp se face cafeaua, pregătești celelalte bunătăți din meniul de dimineață, cu ajutorul unui sandwich maker sau al unui storcator de fructe si legume.

Cele mai bune espressoare pentru nevoile tale 

Comanzi acum de la noi un espressor cu design elegant și foarte ușor de utilizat. Un aparat de cafea de ultimăgenerație include funcția de spumare și poate fi compatibile cu tipuri de materie primă:cafeaua măcinatăsau cafeaua boabe. Alegând un espressor cu râșnițăde cafea încorporată, întregul proces de pregătire a acestei băuturi se poate simplifica semnificativ. 

Curățarea automatăa aparatului trebuie săreprezinte un criteriu important pentru tine, în procesul de alegere a unui espressor de cafea calitativ. De asemenea, funcțiile pentru decalcifiere și cele de funcționare în sistem ECO, pentru economisirea energiei electrice utilizate, deosebesc un espressor eficient de restul produselor disponibile în piață. 

Gustul cafelei de care te bucuri nu este influențat doar de originea sau calitatea materiei prime utilizate, ci și de performantele oferite de anumite aparate de cafea. Un espressor cu o valoare optimăa presiunii pompei (bari) și o putere mare (W) asigurăobținerea unei cafele cu un gust intens, pe care o poți servi la o temperaturăașa cum îți dorești. Așadar, asigură-te căalegi inspirat cele mai bune aparate de cafea de la Carrefour, ținând cont de toate aceste informații!

Espressoare la oferta de Black Friday 2023

Descopera ofertele spectaculoase de Black Friday 2023 la espressoare, disponibile in perioada 25 octombrie - 5 decembrie. Carrefour iti aduce cele mai atractive reduceri Black Friday la o gama variata de espressoare, pentru a-ti bucura diminetile cu cea mai gustoasa cafea! Profita de aceasta ocazie pentru a-ti echipa locuinta cu cele mai bune tehnologii!

La Carrefour, Black Friday inseamna reduceri de neratat la espressoare de top. Cu Cardul BT Direct, poti beneficia de un cashback de 5%, plati in rate avantajoase si retur gratuit. Livram in toata tara in 24-72 de ore. Afla mai multe in catalogul Black Friday Carrefour si bucura-te de cele mai bune oferte de Black Friday la electronice!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!