Genti si lazi frigorifice

Descoperă gama variată de genți și lăzi frigorifice, utile pentru menținerea la o temperatură optimă a produselor alimentare perisabile, atunci când nu este posibil accesul la o altă sursă de răcire convențională. Aceste soluții sunt ideale pentru zilele de vacanță, atunci când alegi să pleci cu toți cei dragi în drumeții, la camping, la pescuit sau la un simplu picnic în parc. Nu rata ofertele din această categorie și achiziționează de la Carrefour un produs adaptat nevoilor tale!

Cu doar câteva click-uri, astăzi comanzi online genți și lăzi frigorifice pentru timpul liber petrecut în natură, însoțite de prețuri foarte avantajoase. Studiază întreaga listă de produse și vezi care sunt modelele de care ai putea avea nevoie, în cele mai toride zile din an. Aceste soluții utile pentru răcirea produselor alimentare sunt realizate conform celor mai înalte standarde de calitate.

Genți și lăzi frigorifice la prețuri așa cum îți dorești

Caută cele mai potrivite lăzi frigorifice și genți frigorifice pe carrefour.ro, în funcție de criteriile pe care le consideri relevante pentru tine:volumul acestora, dimensiunile, materialele din care sunt realizate, forma lor și chiar nuanțele acestora. Aceste produse asigură autonomie și o mobilitate optimă, pentru că poți tine la rece alimente și băuturi chiar și în zone izolate din inima naturii. 

Modul de funcționare este simplu de înțeles:aceste recipiente pentru controlul  temperaturii alimentelor funcționează pe bază de acumulatori frigorifici. Aceștia sunt introduși în recipientul cu care este prevazuta lada frigorifica sau geanta frigorifica, asigurând un transfer termic optim. La interior, gențile și lăzile frigorifice sunt căptușite cu un strat termoizolant, eficient atunci când aceste produse pentru răcire sunt expuse unor medii cu temperaturi ridicate.

La Carrefour găsești atât genți frigorifice de dimensiuni reduse, ideale pentru călătorii cu trenul sau pentru ieșiri în parcul din apropiere, cât și lăzi frigorifice mult mai încăpătoare, necesare atunci când ieșirea durează mai multe zile. Vezi lista actualizată de modele și alege produsul ce oferă un raport calitate-preț pe care nu îl poți trece cu vederea. 

Comandă genți și lăzi frigorifice din oferta Carrefour

Lista de opțiuni îți permite libertatea de a găsi la Carrefour exact ceea ce cauți. Optează pentru o geantă frigorifică electrică, dacă mergi într-un camping cu acces la prize, sau pentru o lada frigorifica portabila și acumulatori, în cazul în care locația respectivă nu este conectată la curent electric. Realizează un calcul estimativ, privind necesarul de alimente pentru excursie, astfel încât să poți adăuga în coșul de cumpărături un produs cu o capacitate (L) potrivită. 

Pentru a simplifica întregul proces de căutare, poți utiliza filtrele disponibile în categoria „Genți și lăzi frigorifice”. Filtrarea îți permite să economisești timp prețios, pe care îl poți utiliza apoi mult mai eficient, identificând și alte produse de camping de care ai nevoie. Pentru informații suplimentare despre o ladă sau o cutie frigorifica de care ești interesat, accesează paginile produselor respective.

Planifici o aventură în aer liber și îți dorești să te bucuri de același nivel de confort ca acasă? Găsești la noi o mulțime de produse dedicate campării în medii naturale, simplu de comandat online și extrem de utile, atunci când nevoia o cere. Vezi și recomandările noastre din categoriile Lanterne, Fierastraie si Topoare pentru camping sau Termosuri.

  1. 119 00 Lei
    79 90 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!