Combine Frigorifice

Combinele frigorifice sunt electrocasnice de mari dimensiuni care s-au dovedit de-a lungul timpului a fi foarte utile în orice locuință. De aceea, tehnologia din spatele acestor dispozitive s-a dezvoltat enorm în ultimii ani, ajungând astăzi să aibă numeroase funcții speciale, menite să te ajute în menținerea alimentelor cât mai proaspete pe perioade lungi de timp.

 

Îți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la tine acasă pentru ca tu să poți instala și pune în funcțiune noua achiziție rapid. Dacă ai ales produse nevoluminoase, chiar și electrocasnice de dimensiuni reduse, îți poți lua comanda simplu și direct, prin Click & Collect. În plus, îți punem la dispoziție 30 de zile pentru a face retur gratuit, dacă te-ai răzgândit.

 

În perioada 24 mai - 31 iulie 2022, desfășurăm programul BuyBack la Carrefour! Te invităm să profiți de oferta cu perioadă limitată, folosind codul „BUYBACK120" în pagina de finalizare comandă. În acest fel, vei putea renunța la un electrocasnic vechi și vei primi un voucher de 120 de lei pentru achiziția unuia nou!

 

Pentru a avea mereu alimente proaspete, delicioase și sigure, alege din lista de combine frigorifice de pe carrefour.ro. Dacă îți dorești electrocasnice de dimensiuni mai mici decât o combină frigorifică, îți recomandăm să arunci o privire și asupra variantelor de congelatoare și lazi frigorifice. Suntem siguri că vei găsi ce îți trebuie!

 

Pe site-ul nostru ai la dispoziție multiple variante de plată, inclusiv în rate. În plus, poți opta pentru plată prin Cardul BT direct, care îți asigură 5% din bani înapoi pe card la plata integrală și 2% la orice altă plată.

  1. 1.699 99 Lei
    ACT FOR GOOD
    1.189 99 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!