Ata dentara

Iei de la noi ațădentarăla ofertă, pentru a comanda online produsele tale preferate deigiena orala. Cele mai importante branduri din piațăsunt disponibile în aceastăpagină, cu produse ideale pentru rutina ta zilnicăde îngrijire a cavității bucale. Găsești mult mai repede soluțiile de care ești interesat, dacăutilizezi filtrele de sortare rapidă, pregătite special pentru tine. 

Îți recomandăm săutilizezi ața dentarăpentru igiena orală, deoarece ajutăla îndepărtarea plăcii bacteriene și a resturilor alimentare din zonele greu accesibile, acolo unde periuta de dinți nu poate acționa. De asemenea, previne apariția cariilor și a bolilor gingivale, asigurăun zâmbet perfect dupăfiecare masăși poate împiedica dezvoltarea respirației urât mirositoare.  

Alege cea mai bunăațădentarăde pe site-ul Carrefour

Dacăai dinții alipiți, comandăonline de pe carrefour.ro o ațădentarăsubțire și netedă, ce poate aluneca ușor în spațiile interdentare, fărăa se rupe și fărăa produce disconfort, în timpul utilizării. Dacăexistăspații de o anumitădimensiune între dinți, o ațădentarăgroasăși mai rezistentăpoate fi mult mai eficientăîn îndepărtarea resturilor alimentare și a plăcii bacteriene.

Materialul aței dentare este un factor de alegere important. Existădiferite tipuri de materiale folosite pentru ața dentară, precum nailonul, PTFE-ul sau fibre naturale. Alege un material care oferărezistențăși nu se rupe ușor în timpul utilizării. De asemenea, dacămergi pe varianta produselor ecologice, poți opta pentru o ațădentarărealizatădin materiale biodegradabile.

Pentru o rutinăcompletă, utilizeazăla final apa de gura sau spray pentru împrospătarea cavității bucale. Ai astfel parte de un zâmbet strălucitor, precum și de o respirație proaspătă. Aceste efecte ale grijii pentru sănătatea oralăau un impact semnificativ asupra relațiilor cu cei din jur. Descoperăultimele produse adăugate pe site și comandă-le apoi rapid pe cele preferate!

Diferite variante de ața dentarăla prețuri foarte bune 

Cauți și găsești rapid ața dentarăpreferată, atunci când te afli aici pentru a comanda online soluții pentru igiena orală. Descoperăațele dentare cu arome variate și alege apoi produsul care îți poate oferi o senzație de prospețime, dupăfiecare masă. Găsești aici și variante fărăarome, la fel de simplu de utilizat și delicate cu gingiile sensibile.

Pe lângăața dentarătradițională, existăși benzi dentare, ațădentarăexpandabilăși alte variante. Benzile dentare sunt mai ușor de utilizat pentru începători, în timp ce ața dentarăexpandabilăpoate fi mai eficientăîn curățarea spațiilor largi dintre dinți. Alege de la Carrefour tipul de ațădentarăcare se potrivește cel mai bine nevoilor tale specifice.

Dacăa venit momentul săschimbi periuța de dinți, adaugăîn coșlângăața dentarăpreferatăși un model nou, ideal pentru periajul practicat. Vezi cele mai bune prețuri la periute de dinti electrice și periuțe de dinți manuale, comparăcaracteristicile de produs și alege inspirat pentru sănătatea dinților tăi. Găsești la Carrefour tot ceea ce cauți, cu doar câteva click-uri!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!