Lenjerie dama

Lenjeria de damăbine aleasănu asigurădoar confort, ci și un aspect deosebit. Când cauți lenjeria intima care se potrivește perfect pentru o anumităsiluetă, trebuie sății cont de anumite aspecte. 

 

Pentru căne dorim ca tu săte bucuri doar de produse de înaltăcalitate, confortabile și rezistente la mai multe purtări, pe carrefour.ro ți-am pregătit gama de lenjerie de damăTEX. Sustenabilitatea este principala calitate ce caracterizeazăbrandul nostru.

 

Alege produsele preferate, iar noi îți oferim multiple variante de plată. În plus, livrarea este rapidă, în 24-72 de ore la adresa ta, dar și în punctele noastre Click &Collect. Dacăte-ai răzgândit, ai retur gratuit în limita a 30 de zile!

 

Lenjeria perfectăeste necesarăatât pentru confortul tău, cât și pentru a obține o ținutăimpecabilă. Poți alege sutiene fărăsuport, care sunt foarte confortabile. Existăși varianta de sutiene dama push-up, un must-have din gama de lenjerie intimă, are capacitatea de a sublinia și mai mult bustul. El va face ca bustul săparămai mare, întocmai datorităcupelor bine modelate care poziționeazăcorect sânii. 

 

Setul de lenjerie potrivit pentru o rochie strâmtăinclude chiloti dama dintr-o singurăpiesă, fărăcusături, un sutien neted, fărăornamente, accesorii sau modele brodate. Culoarea bej aratăgrozav și la o ținutăalbă, find foarte apropiat cromatic. Un sutien cu bretele detasabile este ideal pentru bluze, cămăși sau diferite ținute cu umerii goi. 

 

De asemenea, lenjeria intimăse poate asorta foarte ușor și cu un set de pijamale dama, mai ales dacăoptezi pentru modele sau imprimeuri asemănătoare și aceeași paletăcromatică.

 

Pentru căne dorim ca tu săte bucuri mereu de ținute impecabile, confort și stare de bine, pe carrefour.ro îți punem la dispoziție numeroase variante de lenjerie intimăde damă. Te vei simți confortabil, atrăgătoare și încrezătoare în orice moment!

1-24 din 1099 produse

1-24 din 1099 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!