Side by side

Frigiderele side by side de la Carrefour pot satisface nevoile întregii familii fărăprea mare efort! La noi găsești modele de frigidere suficient de încăpătoare pentru snackurile preferate ale tuturor, toate la prețuri avantajoase și cu cele mai moderne funcții tehnologice. 

Frigidere side by side de ultimăgenerație 

O familie numeroasăși fericităare nevoie de un frigider la fel de încăpător și plin de viață. Orice model de frigider side by side din oferta Carrefour îți pune la dispoziție suficient spațiu de stocare pentru toate alimentele de care ai nevoie. De la depozitarea sticlelor și a borcanelor, pânăla compartimentele pentru fructe și legume, cu un astfel de model nu mai trebuie săîți faci griji!

Te poți bucura de un frigider side by side la un prețconvenabil, care dispune de numeroase funcții moderne, menite săîți ușureze viața. De la autonomie fărăcurent de pânăla zece ore la o capacitate maximăde stocare de aproximativ trei sute de litri, produsele din catalogul nostru sunt făcute săreziste, totul la un consum energetic minim. 

Alege frigiderul side by side ideal pentru familia ta 

Iatăcâteva motive pentru care săachiziționezi un frigider side by side de la Carrefour:

  • Tehnologia NeoFrost Dual Cooling ajutăla distribuirea uniformăa umidității și la restabilirea imediatăa temperaturii dupăînchiderea ușii frigiderului. Fructele și legumele tale vor rămâne astfel proaspete o perioadăîndelungatăși orice aliment va fi păstrat în cele mai bune condiții de conservare;
  • Tehnologia NoFrost va împiedica formarea gheții în congelator, astfel încât produsele pe care la depozitezi aici săfie păstrate mereu la o temperaturăoptimă. În plus, nu uita de spațiile generoase de depozitare în congelator;
  • Compresorul Digital Inverter de care dispun majoritatea modelelor noastre de frigidere side by side ajutăla funcționarea silențioasăa aparatului și, în același timp, la minimizarea consumului de energie electrică. 

Frigidere side by side la oferta de Black Friday 2023!

In perioada 25 octombrie - 5 decembrie profita de ofertele de Black Friday 2023 de la Carrefour si achizitioneaza frigiderul side by side pe care ti-l doreai dintotdeauna la un pret redus. Stai cu ochii pe reducerile de Black Friday pe care ti le punem la dispozitie si cu siguranta intreaga ta familie va avea de castigat.

Frigiderele side by side de la Black Friday sunt potrivite atat pentru familii, cat si pentru persoanele care doresc sa se bucure de un spatiu de depozitare cat mai spatios. Nu lasa ofertele de Black Friday de la Carrefour sa treaca pe langa tine si actioneaza acum! Cu siguranta nu vei fi dezamagit de eficienta produselor noastre. Rasfoieste acum catalogul Black Friday de la Carrefour si profita de reduceri substantiale de Black Friday la frigiderele side by side! Ai card BT Direct? Atunci ai extra avantaje! Poti beneficia de plata in rate, cashback 5% si retur gratuit.

Comanda acum de oriunde din tara si beneficiaza de livrare in 24-72 de ore!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!