Lichid de parbriz

Ai rămas fărălichid de parbriz? Vezi care sunt ultimele produse adăugate aici și alege cea mai bunăvarianta pentru bugetul tău. Carrefour îți pune la dispoziție lichide de parbriz cu proprietăți ideale pentru o curățare optimăa geamurilor mașinii, la prețuri foarte convenabile. Utilizând un produs de întreținere și cosmeticăauto calitativ, poți vedea perfect prin parbriz și lunetă. 

Dacăte afli pentru prima datăîn fața unei astfel de achiziții, continuăsăcitești pentru a afla cum se alege cel mai bun lichid de parbriz, care sunt beneficiile pe care le poate oferi un produs de top și cum se depoziteazăacesta, pentru a-și conserva proprietățile. Alături de Carrefour, realizezi de fiecare datăcele mai inspirate alegeri, bazate pe o informare corectă! 

Comandălichid de parbriz la un prețatractiv 

Compoziția și ingredientele sunt vitale pentru funcționarea eficientăa sistemului de ștergătoare, dar și pentru a obține un parbriz curat. Alcoolul și glicolul sunt ingrediente ce contribuie la prevenirea înghețării lichidului de parbriz. Detergenții și aditivii sunt utilizați pentru a ajuta la curățarea murdăriei și a insectelor de pe parbriz. Vezi și alte tratamente de parbriz din oferta noastră!

Vâscozitatea și performanța lichidului de parbriz la temperaturi extreme sunt importante pentru a face fațăcondițiilor meteo specifice zonei în care locuiești. Un lichid de parbriz cu o vâscozitate prea micăpoate fi mai dificil de utilizat în timpul iernii, în timp ce un lichid de parbriz cu o vâscozitate prea mare poate fi mai dificil de utilizat în timpul verii.

Certificările și standardele de calitate sunt importante pentru a asigura o funcționare optimăa sistemului de ștergătoare și pentru a prelungi durata de viațăa componentelor vehiculului. Recomandările producătorilor auto și standardele de calitate, cum ar fi ISO 9001, pot fi un ghid util în alegerea lichidului de parbriz potrivit.

Gamăvariatăde lichide de parbriz pentru mașină

Descoperăgama variatăde lichide pentru parbrizul mașinii și alege un produs de calitate, pe baza informațiilor descoperite în pagina sa. Am inclus în ofertăbranduri de top, precum Arpacor, Careus, JP Auto sau JetXpert, ale căror soluții pentru parbriz și lunetăasigurărezultate obținute într-un timp redus, dar cu efecte de lungădurată. 

Un lichid de parbriz de calitate protejeazăcomponentele vehiculului de deteriorare. Acesta nu conține substanțe corozive, protejând astfel pompă, duze și alte componente ale sistemului de spălare a parbrizului. Acest lucru poate prelungi durata de viațăa acestor componente și reduce costurile de întreținere.

Comandăonline lichid de parbriz de 4L sau 5L, pe care săîl depozitezi într-un spațiu închis, pentru a preveni expunerea la lumina directăa soarelui, umiditate și alte surse de deteriorare. Este bine sărefaci din timp stocul, pentru a fi pregătit în cazul unor condiții meteo dificile. Te-ar mai putea interesa și gama de detergenti auto pentru exterior.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!