Cabluri HDMI, USB, AV

Achiziționarea cablurilor foto-video potrivite este esențială pentru utilizarea aparatelor pe care le utilizezi, sau pentru transferul și descărcarea datelor stocate în memorie. Ești interesat să achiziționezi cabluri HDMI, USB sau AV pentru camera foto / video? La Carrefour găsești ca de fiecare dată cele mai potrivite produse, la prețuri atractive. 

Explorează întreaga gamă de soluții și alege un cablu compatibil cu aparatul pe care îl utilizezi. Ofertele special pregătite pentru acest sezon îți permit să realizezi o adevărată investiție. Cu banii economisiți, achiziționezi și alte produse din categoria Aparate foto si accesorii, la fel de importante pentru pasiunile tale. Află mai multe chiar acum:

Cabluri HDMI, USB și AV la prețuri atractive 

Cablul HDMI este utilizat pentru a transfera conținut video de înaltă definiție și sunet digital între dispozitive. Cablul USB permite transferul de date și încărcarea unui dispozitiv. Cablul AV este utilizat pentru a conecta dispozitive din generații anterioare, ce nu dispun de porturi pentru cabluri HDMI sau USB. 

Principalele lor caracteristici sunt viteza de transfer, calitatea și compatibilitatea cu alte echipamente. Cablurile HDMI se clasifică în funcție de performanța lor, cu HDMI 1.4 - viteză de transfer de 10,2 Gbps și HDMI 2.1 - viteză de transfer de 48 Gbps. Cablurile USB au specificații similare, cu USB 2.0 - viteză de transfer de 480 Mbps și USB 3.0 - viteză de transfer de 5 Gbps.

Vezi ce branduri am inclus în oferta online și comandă apoi cabluri HDMI, USB si AV de la Hama, BlueSky, Poss sau sBox. Pentru un confort deplin, asigură-te că lungimea cablului este suficient de bună, în cazul în care cele două aparate conectate se află la o anumită distanță, sau dacă alegi să nu mai scoți camera de pe trepied, la momentul transferului de date în laptop. 

Cum să conectezi cablurile HDMI, USB și AV

Pentru a conecta corect un cablu, identifică porturile corespunzătoare de pe aparatele utilizate. Conectează un capăt al cablului în portul corespunzător de pe primul aparat și celălalt capăt în portul corespunzător de pe al doilea aparat. Pentru cablurile HDMI și USB, asigură-te că le conectezi în direcția corectă. Aceste cabluri au un capăt plat și unul în formă de "D" sau "L".

Pentru cablurile AV, asigură-te că fiecare mufă este conectată la culoarea corespunzătoare de pe aparat. De obicei, mufa galbenă este pentru video, iar cele roșii și albastre sunt pentru audio. După ce ai conectat cablurile, porniți ambele aparate și selectează sursa corespunzătoare de pe primul aparat. Pentru stocarea datelor transferate, comandă și un card de memorie

Accesoriile acestora permit mai mult control asupra acestora. De exemplu, prelungitoarele HDMI și USB permit extinderea lungimii cablului și conectarea mai multor dispozitive la o sursă, iar splitterele HDMI permit divizarea semnalului în mai multe fluxuri. Cablurile de conversie permit conectarea dispozitivelor HDMI la monitoare mai vechi cu intrare VGA sau DVI.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!