Gin

Ginul are origini în Olanda și Anglia, în secolul al XVII-lea. Inițial, ginul a fost folosit în scopuri medicinale, dar a devenit rapid o băuturăpopularăîn întreaga Europă. Din secolul al XXI-lea, ginul a devenit o băuturăde lux, asociatăcu evenimente sociale și culturale. Pentru a te bucura de aromele specifice ale acestei băuturi, la Carrefour ți-am pregătit o varietate de sortimente de gin, de la cele mai îndrăgite branduri, la prețuri avantajoase. Fie căvrei săîl savurezi în confortul propriei case pentru a te relaxa, fie căîl pregătești pentru un eveniment special, ginul se poate asorta cu o serie de alte băuturi, astfel încât săse adapteze la orice tip de eveniment.

Gama variatăde ginuri disponibile la Carrefour

La Carrefour vei găsi o gamădiversăde băuturi alcoolice și ginuri, inclusiv cele mai populare mărci precum Beefeater, Bombay Sapphire, Gordon's, Hendrick's, Tanqueray și Plymouth. Pe lângătipul clasic de gin, London Dry, ți-am pregătit și variante mai puțin comune, bogate în arome interesante și unice. 

Fiecare tip de gin are propriile sale caracteristici și particularități, care îi dau un gust și o aromăspecifice. De exemplu, ginul Hendrick's este cunoscut pentru aromele florale și de castraveți, în timp ce Tanqueray are arome mai puternice de ienupăr și coriandru.

Prețurile ginurilor disponibile online pe carrefour.ro variazăîn funcție de marcăși tipul de gin, dar vei putea găsi opțiuni pentru orice buget. De asemenea, îți oferim și promoții periodice sau reduceri, astfel încât săpoți face achiziții avantajoase. 

Cum săalegi un gin de calitate?

 1. Verificarea metodei de producție:alege un gin produs prin distilare, deoarece aceastămetodăconferăarome mai complexe și un profil aromatic mai bogat.

  2. Analiza etichetei:citește cu atenție eticheta pentru a afla ingredientele și pentru a te asigura căginul conține ienupăr, care este ingredientul principal și cel care conferăgustul caracteristic.

  3. Alegerea în funcție de tipul de gin:existămai multe tipuri de gin, fiecare având caracteristici specifice. În funcție de preferințele personale și de scopul pentru care dorești săutilizezi ginul, alege tipul potrivit astfel încât săîl poți folosi și la cocktailuri

Dacăești în căutarea unui gin pentru o anumităocazie sau preferințe personale, poți urma aceste sfaturi: 

 • pentru o petrecere, poți opta pentru un gin precum Gordon's, sau pentru un gin mai exotic, cum ar fi Bombay Sapphire; 
 • dacăești în căutarea unui gin pentru a te relaxa acasă, poți alege un gin premium, precum Hendrick's sau Tanqueray;
 • dacădorești săoferi un cadou, poți opta pentru un gin cu o sticlăatrăgătoare sau pentru un set de gin și tonic.

 Comandăacum ginul preferat de pe Carrefour și bucură-te de cele mai speciale momente alături de persoanele importante din viața ta!

 1. 12690Lei
  8999Lei
 2. 13999Lei
  9999Lei
 3. 21990Lei
  15990Lei
 4. 11990Lei
  9499Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!