Gin

Ginul are origini în Olanda și Anglia, în secolul al XVII-lea. Inițial, ginul a fost folosit în scopuri medicinale, dar a devenit rapid o băutură populară în întreaga Europă. Din secolul al XXI-lea, ginul a devenit o băutură de lux, asociată cu evenimente sociale și culturale. Pentru a te bucura de aromele specifice ale acestei băuturi, la Carrefour ți-am pregătit o varietate de sortimente de gin, de la cele mai îndrăgite branduri, la prețuri avantajoase. Fie că vrei să îl savurezi în confortul propriei case pentru a te relaxa, fie că îl pregătești pentru un eveniment special, ginul se poate asorta cu o serie de alte băuturi, astfel încât să se adapteze la orice tip de eveniment.

Gama variată de ginuri disponibile la Carrefour

La Carrefour vei găsi o gamă diversă de băuturi alcoolice și ginuri, inclusiv cele mai populare mărci precum Beefeater, Bombay Sapphire, Gordon's, Hendrick's, Tanqueray și Plymouth. Pe lângă tipul clasic de gin, London Dry, ți-am pregătit și variante mai puțin comune, bogate în arome interesante și unice. 

Fiecare tip de gin are propriile sale caracteristici și particularități, care îi dau un gust și o aromă specifice. De exemplu, ginul Hendrick's este cunoscut pentru aromele florale și de castraveți, în timp ce Tanqueray are arome mai puternice de ienupăr și coriandru.

Prețurile ginurilor disponibile online pe carrefour.ro variază în funcție de marcă și tipul de gin, dar vei putea găsi opțiuni pentru orice buget. De asemenea, îți oferim și promoții periodice sau reduceri, astfel încât să poți face achiziții avantajoase. 

Cum să alegi un gin de calitate?

 1. Verificarea metodei de producție:alege un gin produs prin distilare, deoarece această metodă conferă arome mai complexe și un profil aromatic mai bogat.

  2. Analiza etichetei:citește cu atenție eticheta pentru a afla ingredientele și pentru a te asigura că ginul conține ienupăr, care este ingredientul principal și cel care conferă gustul caracteristic.

  3. Alegerea în funcție de tipul de gin:există mai multe tipuri de gin, fiecare având caracteristici specifice. În funcție de preferințele personale și de scopul pentru care dorești să utilizezi ginul, alege tipul potrivit astfel încât să îl poți folosi și la cocktailuri

Dacă ești în căutarea unui gin pentru o anumită ocazie sau preferințe personale, poți urma aceste sfaturi: 

 • pentru o petrecere, poți opta pentru un gin precum Gordon's, sau pentru un gin mai exotic, cum ar fi Bombay Sapphire; 
 • dacă ești în căutarea unui gin pentru a te relaxa acasă, poți alege un gin premium, precum Hendrick's sau Tanqueray;
 • dacă dorești să oferi un cadou, poți opta pentru un gin cu o sticlă atrăgătoare sau pentru un set de gin și tonic.

 Comandă acum ginul preferat de pe Carrefour și bucură-te de cele mai speciale momente alături de persoanele importante din viața ta!

 1. 179 99 Lei
  159 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 2. 215 90 Lei
  189 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 3. 172 47 Lei
  139 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 4. 35 50 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 5. 33 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 6. 121 90 Lei
  +0.5 LEI Garantie
 7. 172 47 Lei
  139 99 Lei
  +0.5 LEI Garantie
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!