Uscatoare rufe si accesorii

Alege de la Carrefour cel mai potrivit uscător de rufe, dintr-o gamă cu modele variate și la prețuri avantajoase. Adaugi în coș produsul de care ești interesat, treci rapid prin pașii de comandă și îl primești la fel de simplu la adresa specificată în comandă. Aici găsești și accesoriile potrivite pentru sistemele de uscare a rufelor, pentru a achiziționa tot ce ai nevoie. 

Oferta Carrefour este una cât se poate de variată:aici te așteaptă uscătoare de rufe cu forme și dimensiuni variate, dispuse atât în plan orizontal, cât și în plan vertical. Analizează cu multă răbdare opțiunile pe care ți le punem la dispoziție, profită de cele mai bune prețuri la uscătoare de rufe și accesorii, ia în calcul spațiul disponibil și alege inspirat!

Comandă pentru acasă uscătoare de rufe și accesorii

Uscătoarele de rufe sunt ideale acolo unde nu există un balcon, sau un spațiu expus mediului exterior, pentru o uscare optimă a hainelor proaspăt spălate. Datorita caracterului ergonomic pe care îl asigură aceste sisteme, se pot depozita în spatii restrânse, după ce hainele au fost puse pe umerase. În orice locuință se spală textile, așadar, uscătoarele sunt necesare oricărei familii. 

Vrei să alegi un uscător de rufe de la Carrefour? Raportează-te la spațiul disponibil în casă, pe balcon sau pe terasă, pentru a comanda un produs cu dimensiuni potrivite. De asemenea, numărul membrilor familiei reprezintă un factor important în alegerea realizată. Dacă usuci haine afară, comanda și un set de cârlige pentru rufe, ideale pentru stabilitatea asigurată.

Îți punem la dispoziție aici modelul de uscător clasic, din structură metalică sau din plastic. Fiecare zonă pentru uscarea hainelor se poate strânge, beneficiu extrem de important, raportat la cantitatea de haine sau la spațiul de care dispui. Îți recomandăm să alegi un produs cu piciorușe antiderapante din cauciuc, pentru stabilitate optimă pe suprafața de gresie. 

Uscătoare de rufe și accesorii la prețuri avantajoase

Carrefour te surprinde cu oferte foarte convenabile la întreaga gamă de produse pentru intretinerea rufelor și uscarea lor. Realizează alegeri inspirate, selectând produsele în funcție de filtrele disponibile aici. Găsești modele din materiale variate, pe unul, două, trei sau mai multe niveluri pentru uscare. 

Am selectat special pentru tine producători de top ai acestor produse necesare în orice casă. Vezi modelele de uscător pentru haine de la Heinner, Cyclops, Maison D'Amelie, Leifheit sau Vileda. Pentru mai multă mobilitate, alege un uscător de rufe a cărui structură include roți. 

Pentru ca hainele uscate să capete un miros plăcut după spălare, Carrefour îți pune la dispoziție cele mai bune produse pentru întreținerea lor. Comandă online detergent de rufe și balsam pentru diferite țesături și alege să porți haine cu un parfum intens, ce persistă timp îndelungat. 

 1. 349 00 Lei
  ACT FOR GOOD
  261 75 Lei
 2. 119 90 Lei
  ACT FOR GOOD
  89 92 Lei
 3. 179 00 Lei
  ACT FOR GOOD
  134 25 Lei
 4. 139 00 Lei
  99 90 Lei
 5. 22 90 Lei
  ACT FOR GOOD
  15 67 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!