Noutati

Carrefour România deschide un nou magazin Express în zona Dorobanți din București

Un nou magazin Carrefour Express este de astăzi deschis bucureștenilor în Calea Dorobanți nr. 103-105. Carrefour Express Dorobanți 2 este adaptat stilului de viață și de cumpărături al celor care locuiesc în zona centrală a capitalei sau o tranzitează. Magazinul oferă un spațiu Food2Go în care se gătesc burgeri dar și alte preparate atunci când îți dorești o gustare la pachet, cafea de specialitate de la cafeneaua Lemur, o zonă cu produse BIO și o zonă specială în care vei descoperi atât vinuri locale parte din programul original Carrefour, Deschidem Vinul Românesc, cât și alte vinuri atent selecționate.

Carrefour Express Dorobanți 2 este al cincilea magazin Express realizat conform unui nou concept de magazin de proximitate Carrefour, aproape de tine, care ți se potrivește atât prin sortimentație cat și ca design. Un spațiu pe care te poți baza din punct de vedere al siguranței cumpărăturilor și în care concepem zilnic oferte speciale pentru tine și ai tăi.

Carrefour te așteaptă să descoperi un magazin creat pentru momentele în care vrei să-ți muți prânzul din propria bucătărie într-o zonă de fast cuisine de unde să alegi ceva gustos, rapid de preparat pe care să-l savurezi acasă sau la serviciu. De aici poți cumpăra un mic-dejun sățios, un prânz energizant și gustări diverse pentru orice moment al zilei.

În noul magazin Carrefour Express Dorobanți 2 găsești și preparate BIO ambalate, salate din legume și fructe proaspete sau gătite, sandwich-uri și aperitive calde pregătite după rețete proprii Carrefour, dar și meniuri de mâncare tradițională în zona de autoservire. Mai mult, vei putea savura cafea de specialitate la cafeneaua Lemur din magazin. La Carrefour Express Dorobanți 2 vei găsi și produse marca proprie Drag de România, pâine proaspăt coaptă, o selecție de vinuri de la producători locali dar și etichete internaționale, precum și o sortimentație variată din gamele speciale BIO, fără lactoză sau dietetice.

În plus, magazinul oferă o experiență de shopping sigură și ușoară: folosind Carrefour App poți accesa de la distanță oferta și promoțiile din magazin, îți poți crea o listă de cumpărături adăugând manual în aplicație sau scanând produsul la raft, verifici prețurile și disponibilitatea produselor și apoi plătești rapid la casa de marcat fără să mai pui produsele pe bandă. La case Self Service îți poți face singur check-outul din magazin după ce ți-ai scanat produsele și ai plătit cu cardul, ca să ai o vizită rapidă și eficientă. Plata poate fi realizată cu cardul bancar, cardul cadou și la Pay Point, iar dacă, după ce pleci din magazin, ție sau alor tăi vă vin idei noi, poți comanda produsele de pe carrefour.ro sau prin aplicația BRINGO direct la tine acasă.

Creat pentru a răspunde unui stil de viață care combină nevoia de siguranță în magazin cu dorința de a avea la îndemână opțiuni de alimentație sănătoasă, de proveniență locală, Carrefour Express Dorobanți 2 ți se potrivește perfect.

Caracteristicile noului Carrefour Express Dorobanți 2 situat pe Calea Dorobanți nr. 103-105, sector 1, București, sunt:

• 1500 de produse

• 10 angajați

• 1 casă de marcat clasică în incinta cafenelei Lemur

• 2 case rapide Self service

• Program: luni-sâmbătă: 7:00 - 22:00‚ duminică: 7:00 – 20:00

Despre Carrefour +-

În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele peste 360 de magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, în 35 de orașe.

Continuând seria inovațiilor, Carrefour a extins serviciul integrat „Casa ta - Self Service”, casa de marcat unde clienții au posibilitatea să scaneze și să plătească singuri, în același loc, produsele cumpărate. Prin aplicația Carrefour, clienții pot scana produsele când le iau de la raft, apoi plătesc la casa de marcat fără a mai trece produsele pe bandă.

Carrefour susține comunitățile în care activează prin programe relevante, astfel că, în 2017, retailerul a lansat, în premieră în România, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, prima de acest gen fondată alături de un retailer. Proiectul aduce mai aproape de clienții Carrefour producătorii agricoli români cu produse de calitate și le oferă acestora oportunitatea de a accesa o piață de desfacere sustenabilă.

Ca parte a aceluiași demers strategic, Carrefour a lansat în luna martie 2019 Creștem România BIO, un program național pentru susținerea conversiei fermierilor români la Agricultura BIO și promovarea produselor BIO românești. Programul reprezintă un angajament pe termen lung si a fost deschis oricărui fermier român care a dorit să fie certificat BIO. Scopul este acela de a crea în România un segment puternic de producători certificați BIO, care să poată oferi românilor șansa de a mânca mai bine.

În luna iulie 2019, Carrefour România a lansat “Punem preț pe plastic”, un program de economie circulară adresat reducerii cantității de ambalaje din plastic și introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare. În cadrul programului, inițiativa Plata cu PET-ul a ajuns în 7 hipermarketuri Carrefour din 6 orașe: București (Băneasa și ParkLake), Constanța, Buzău, Cluj, Oradea și Timișoara. În fiecare oraș, timp de 10 zile, oamenii au putut aduce PET-uri în schimbul fructelor și legumelor provenite de la producători locali. Inițiativa a adunat un număr de 270.000 de PET-uri pentru 64.000 kg fructe și legume românești de sezon.