Loterie

Lansat in aprilie 2008 serviciul Loto din cadrul hypermaketurilor Carrefour va ofera produsele loteristice, in parteneriat cu Loteria Romana. Ne gasiti in magazine, la casa TABAC sau la Relatii clienti!

Pentru rezultatele jocurilor 6/40, Noroc, 5/40 si Joker, precum si pentru mai multe detalii privind alte jocuri loteristice, tombolele si informatii suplimentare, accesati www.loto.ro

LOTERIA ROMANA si CARREFOUR ROMANIA LANSEAZA IN PREMIERA LOZUL CARREFOUR RAZUIBIL

Bucuresti, 8 iulie 2014. Loteria Romana si Carrefour Romania lanseaza noul tip de Loz Carrefour in varianta razuibila, disponibil incepand din aceasta saptamana in toate hipermarketurile Carrefour si in agentiile loto din toata tara. Noul model vine in completarea celor trei serii indragite deja de jucatorii si consumatorii atrasi de premiile numeroase puse la dispozitie.

Initiativa confirma interesul jucatorilor fata de produsele loteristice si continua traditia unei bune colaborari intre Loteria Romana si Carrefour Romania, inceputa in urma cu peste patru ani.

LOTERIA ROMANA si CARREFOUR ROMANIA LANSEAZA IN PREMIERA LOZUL CARREFOUR RAZUIBIL

"Ne bucuram sa fructificam parteneriatul pe termen lung pe care il avem cu Loteria Romana, cu atat mai mult cu cat acesta este in beneficiul clientilor nostri. Speram ca prin noul Loz Carrefour sa le oferim tuturor norocosilor chiar mai multe motive de bucurie prin premiile atractive si surprizele care se ascund in spatele unei simple razuiri a Lozului Carrefour", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania.

Cu numai 3 lei, Lozul Carrefour razuibil poate aduce jucatorilor din toata tara peste 347.000 de castiguri in bani, cu valori cuprinse intre 3 si 250.000 de lei, premii oferite de Loteria Romana.

"Noul <<Loz Carrefour>>, lansat in varianta loz razuibil, se inscrie in preocuparea cu care Loteria Romana si Carrefour Romania vin in intampinarea jucatorilor, respectiv a clientilor sai. Aceasta initiativa confirma interesul jucatorilor fata de produsele loteristice, oriunde s-ar afla si continua traditia unei bune colaborari intre Loteria Romana si Carrefour Romania. Ii invitam pe toti jucatorii in agentiile loto si in hipermarketurile Carrefour sa isi incerce norocul cu Lozul Carrefour razuibil si sa se bucure de numeroasele premii puse in joc", a declarat Cosmin Nerodea, Director de Vanzari si Marketing Loteria Romana.

Provocare - Emotie - Sansa

Instant Loz

100.000 Lei - Marele premiu al lozului Carrefour