Informatii utile despre carburanti

Produse petroliere

Produsele petroliere ale bezinariei CARREFOUR raspund normelor europene cele mai severe. Aceste norme vizeaza in special reducererea retinerilor noxelor benzinei si motorinei.

Produsele comercializate sunt achizitionate de la societatea ROMPETROL si au un sistem integrat de management calitate-mediu certificat in conformitate cu standardele DIN EN ISO 9001:2000 si DIN EN ISO 14001:1996.

CARREFOUR COMERCIALIZEAZA 2 TIPURI DE CARBURANT LA STATIA DE BENZINA CARREFOUR MILITARI

- Super Euro 95

- Motorina Euro 5

MODALITATEA DE PLATA

Casele benzinariei unde puteti achita pe loc, fie cash fie prin card de credit sau alt tip de card bancar pentru companii si nu numai.

Carrefour pune la dispozitia companiilor cupoanele ce benzina care faciliteaza cumpararea carburantului pentru colaboratorii dvs. sau partenerii de afaceri.

Stabilirea unei singure facturi la primirea acestor cupoane de benzina simplifica gestiunea bugetului alocat carburantilor.

ORAR BENZINARIE CARREFOUR MILITARI:

Luni - Duminica: 07:00 - 22:00

CARREFOUR SI MEDIUL INCONJURATOR

Carrefour isi doreste ca activitatea sa economica sa fie in concordanta cu mediul inconjurator. Angajamentul nostru vizeaza in a limita noxele legate de carburanti.

Recuperarea vaporilor din carburanti

Stiati ca pierderile din vapori carburantilor sunt evaluate la 1 litru de benzina lichida pe 1000 litri de carburanti vanduti in statia de service?

Preocupat de ecologie si in acord cu directivele europene, Carrefour depune eforturi prin modernizarea echipamentelor sale. Benzinaria Carrefour poseda un sistem de recuperare a vaporilor de benzina. Nu numai ca acest dispozitiv de recuperare favorizeaza protectia mediului inconjurator dar este si foarte util din punct de vedere economic deoarece vaporii recuperati sunt integrati intr-un proces de reciclare.Astfel, recuperarea vaporilor din benzina infraneaza poluarea atmosferica.

In paralel cu actiunile sale in materie de environement, Carrefour informeaza cu regularitate personalul sau din statia - service. Aceste eforturi de formare vizeaza sa asigure securitatea bunurilor si a persoanelor, precum si sa amelioreze conservarea mediului inconjurator.

Servicii benzinaria Carrefour