Money Gram

De ce să transferi bani prin MoneyGram în Hypermarketurile Carrefour din Romania?

Accesibil

Accesibil -- MoneyGram îţi oferă cele mai bune tarife și rate de schimb convenabile

MoneyGram îţi oferă cele mai bune tarife și rate de schimb convenabile.

Rapid

Rapid -- MoneyGram oferă opțiuni de transfer multiple pentru ca banii tăi să ajungă unde este nevoie de ei în doar câteva minute

MoneyGram oferă opțiuni de transfer multiple pentru ca banii tăi să ajungă unde este nevoie de ei în doar câteva minute. *

La indemana

La indemana -- Având la dispoziţie o reţea globală de parteneri în peste 200 de țări, nu eşti niciodată departe de o locaţie MoneyGram.

Având la dispoziţie o reţea globală de parteneri în peste 200 de țări, nu eşti niciodată departe de o locaţie MoneyGram.

Rapid și de încredere


Transfer bani MoneyGram

Cum folosești serviciul de transfer de bani MoneyGram în Carrefour România?

Primul pas pentru a transfera bani către anumite persoane prin serviciul Moneygram din România este identificarea celei mai accesibile locații din apropierea ta. Folosește harta noastră sau verifica în lista de mai jos pentru a descoperi care este cel mai apropiat hipermarket Carrefour de casa ta și nu uita să aduci cu tine documentele necesare pentru a face transferul de bani!

Cum trimiți bani prin serviciul de transfer de bani MoneyGram?

Nu este deloc dificil să faci un transfer de bani din Carrefour către cei dragi! Ai nevoie doar de un buletin sau un pașaport valabil și datele persoanei căreia vrei să îi trimiți bani prin serviciul MoneyGram. Atât timp cât cunoști datele exacte ale destinatarului, care să corespundă celor din buletin, nu mai trebuie decât să comunici suma pe care vrei să o trimiți.

Începe prin a găsi cel mai apropiat Hipermarket Carrefour în apropierea ta.

În urma transferului de bani, după completarea datelor, vei primi un număr de referință. Atenție! Acesta este foarte important și nu trebuie comunicat niciunei alte persoane, în afară de beneficiarul către care trimiți banii. După ce îi comunici destinatarului numărul de referință, acesta poate ridica banii de la orice sediu MoneyGram din apropierea sa.

Totodată, atunci când transferi bani prin MoneyGram, există o taxă ce trebuie achitată în funcție de suma trimisă. Poți calcula această taxă de transfer aici.

Cum primești bani prin serviciul de transfer de bani MoneyGram?

Pentru a putea ridica banii trimiși de către cunoscuții tăi prin MoneyGram, trebuie să cunoști patru informații vitale:

  • numărul de referință al tranzacției MoneyGram, format din 8 cifre;
  • numele complet al persoanei care a realizat transferul de bani;
  • valoarea exactă a sumei care a fost transferată prin MoneyGram;
  • tara din care banii au fost transferați.

De asemenea, este esențial să vii la centrul MoneyGram din magazinele Carrefour cu buletinul sau pașaportul. Altfel, plata nu va putea fi efectuată.

Operațiunile de ridicare a banilor transferați prin MoneyGram sunt complet gratuite. În funcție de locația din care au fost trimiși, ridicarea se poate realiza în aproximativ 10 de minute în urma transferului.

Banii tăi sunt pe drum! Nu trimite niciodată bani unei persoane necunoscute.

În ce locații Carrefour este disponibil serviciul de transfer de bani MoneyGram?

Ai posibilitatea de a transfera bani prin serviciul MoneyGram în toate hipermarketurile Carrefour din București și din țară: