MoneyGram

De ce să transferi bani prin MoneyGram în Hypermarketurile Carrefour din Romania?

Accesibil

Accesibil --   Cele mai bune tarife MoneyGram și rate de schimb convenabile

Cele mai bune tarife MoneyGram și rate de schimb convenabile

Rapid

Rapid -- MoneyGram oferă opțiuni de transfer multiple pentru ca banii tăi să ajungă unde este nevoie de ei în doar câteva minute

MoneyGram oferă opțiuni de transfer multiple pentru ca banii tăi să ajungă unde este nevoie de ei în doar câteva minute. *

La indemana

La indemana -- Având la dispoziţie o reţea globală de parteneri în peste 200 de țări si teritorii, nu eşti niciodată departe de o locaţie MoneyGram.

Având la dispoziţie o reţea globală de parteneri în peste 200 de țări și teritorii, nu eşti niciodată departe de o locaţie MoneyGram.

Rapid și de încredere


MoneyGram

Vino la biroul MoneyGram din magazin și profită de oferta
exclusivă până pe 15 mai, 2024.
Go to the MoneyGram desk in your store and take advantage
of this exclusive offer until May 15, 2024.


MoneyGram x Carrefour

*În plus față de comisioanele de transfer, este posibilă aplicarea unei rate de schimb valutar, stabilită tot de MoneyGram. MoneyGram poate, de asemenea, să obțină câștiguri din schimbul valutar. Atunci când selectați un operator de transfer valutar, comparați cu atenție atât comisioanele de transfer, cât și ratele de schimb valutar. Comisioanele de transfer pot varia în funcție de suma transferată și de metoda de trimitere. Comisionul de transfer și rata de schimb valutar pot fi modificate de MoneyGram, fără notificare prealabilă. Ofertă cu valabilitate limitată, în perioada 15.03.2024 – 15.05.2024, exclusiv pentru transferurile internaționale de bani efectuate în magazin, la sediul agențiilor participante. Oferta nu este valabilă online sau cu alte produse sau servicii MoneyGram. MoneyGram își rezervă dreptul de a anula această promoție în orice moment, fără notificare prealabilă. MoneyGram International SA este licențiată ca instituție de plată pentru Spațiul Economic European (SEE) și este reglementată în Belgia, de către Banca Națională a Belgiei. MoneyGram și Globe sunt mărci comerciale ale MoneyGram. Toate celelalte mărci sunt deținute de proprietarii lor respectivi. ©2024 MoneyGram. - In addition to transfer fees, a currency exchange rate, also determined by MoneyGram, may also apply. MoneyGram may also make money from currency exchange. When selecting a money transfer operator, carefully compare both transfer fees and currency exchange rates. Transfer fees may vary depending on the amount being transferred and the delivery method. Transfer fee and currency exchange rate may be subject to change by MoneyGram without notice. Limited time offer valid from 15.03.2024 to 15.05.2024 only for in-store international money transfers at participating agent locations. Not valid online or with any other MoneyGram product or service. MoneyGram reserves the right to cancel this promotion at any time without notice. MoneyGram International SA is licensed as a payment institution for the European Economic Area (EEA) and regulated in Belgium by the National Bank of Belgium. MoneyGram and the Globe are marks of MoneyGram. All other marks are the property of their respective owners. ©2024 MoneyGram.

*Oferta este valabilă în magazinele Carrefour Market (Galați, Galați 3, Galați 4, Galați 6, Galați 11, Galați Macedona, Vaslui, Vaslui 2, Constanța 2, Constanța 5, Constanța 7, Bacău 4, Bacău 5, Bacău 6, Moinești, Năvodari 1, Năvodari 2, Cernavodă, Tulcea și Mangalia) și Carrefour Express (Bacău Piața Centrală și Galați Brăilei).Transfer bani MoneyGram

Cum folosești serviciul de transfer de bani MoneyGram în Carrefour România?

Primul pas pentru a transfera bani către anumite persoane prin serviciul MoneyGram din România este identificarea celei mai accesibile locații din apropierea ta. Folosește harta noastră sau verifica în lista de mai jos pentru a descoperi care este cel mai apropiat hipermarket Carrefour de casa ta și nu uita să aduci cu tine documentele necesare pentru a face transferul de bani!

Cum trimiți bani prin serviciul de transfer de bani MoneyGram?

Nu este deloc dificil să faci un transfer de bani din Carrefour către cei dragi! Ai nevoie doar de un buletin sau un pașaport valabil și datele persoanei căreia vrei să îi trimiți bani prin serviciul MoneyGram. Atât timp cât cunoști datele exacte ale destinatarului, care să corespundă celor din buletin, nu mai trebuie decât să comunici suma pe care vrei să o trimiți.

Începe prin a găsi cel mai apropiat Hipermarket Carrefour în apropierea ta.

În urma transferului de bani, după completarea datelor, vei primi un număr de referință. Atenție! Acesta este foarte important și nu trebuie comunicat niciunei alte persoane, în afară de beneficiarul către care trimiți banii. După ce îi comunici destinatarului numărul de referință, acesta poate ridica banii de la orice sediu MoneyGram din apropierea sa.

Totodată, atunci când transferi bani prin MoneyGram, există o taxă ce trebuie achitată în funcție de suma trimisă. Poți calcula această taxă de transfer aici.

Cum primești bani prin serviciul de transfer de bani MoneyGram?

Pentru a putea ridica banii trimiși de către cunoscuții tăi prin MoneyGram, trebuie să cunoști patru informații vitale:

  • numărul de referință al tranzacției MoneyGram, format din 8 cifre;
  • numele complet al persoanei care a realizat transferul de bani;
  • valoarea exactă a sumei care a fost transferată prin MoneyGram;
  • tara din care banii au fost transferați.

De asemenea, este esențial să vii la centrul MoneyGram din magazinele Carrefour cu buletinul sau pașaportul. Altfel, plata nu va putea fi efectuată.

Operațiunile de ridicare a banilor transferați prin MoneyGram sunt complet gratuite. În funcție de locația din care au fost trimiși, ridicarea se poate realiza în aproximativ 10 de minute în urma transferului.

Banii tăi sunt pe drum! Nu trimite niciodată bani unei persoane necunoscute.

În ce locații Carrefour este disponibil serviciul de transfer de bani MoneyGram?

Ai posibilitatea de a transfera bani prin serviciul MoneyGram în toate hipermarketurile Carrefour din București și din țară: