24.07.2021

Carrefour România recheamă produsele de înghețată MILKA menționate în continuare, ca măsură de precauție

Carrefour România a decis să retragă de la comercializare produsele din loturile de mai jos, în data de 23.07.2021, ca urmare a notificarii transmise de furnizorul FRONERI ICE CREAM ROMANIA SRL:

Compania FRONERI ICE CREAM ROMANIA SRL le recomandă clienților care au cumpărat produse din loturile cu termenul de valabilitate menționate mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele din care l-au achiziționat. Consumatorii pot restitui produsul până pe 9.08.2021 în baza bonului fiscal.

Ca parte a angajamentului nostru puternic de a asigura sănătatea și siguranța consumatorilor noștri vom continua să monitorizăm situația și îi vom informa pe consumatori în mod corespunzător. Carrefour România nu a primit nicio sesizare din partea clienților săi cu privire la acest produs. Cu toate acestea, pentru a evita posibilele situații neplăcute, Carrefour ia toate măsurile de siguranță necesare, astfel ca, un formular de rechemare a fost transmis spre afișarea catre magazinele care au recepționat produsul cu loturile incriminate, în zonele de recepție clienți si la raft, precum și online, pe carrefour.ro.

Carrefour România își cere scuze pentru eventualele inconveniente și își asigură clienții că siguranța lor este o prioritate pentru companie. Pentru informatii sau detalii, clientii ne pot contacta la numarul de Relatii cu Clientii 0800-6721-21 apelabil gratuit sau pot scrie pe adresa clienti@carrefour.com.