Market Targu Mures Favorit

Market

Adresa

Bd-ul 1 decembrie 1918, Nr. 217, Targu Mures, Jud. Mures

Orar

Luni - Sâmbătă: 07:00-22:00


Duminică: 07:00-21:00

Contact

Telefon:

Fax:

Email: [email protected]

Coordonate

46.535359, 24.583159

Mijloace de transport


Descriere

 

Noul supermarket, Market Bd. 1 Decembrie 1918, aflat pe strada omonima, urmeaza aceeasi strategie de “preturi mici, zilnic”.

 

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale.

 

Date cheie despre Market Bd. 1 Decembrie 1918:

 

1.   Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr 217, Targu Mures

2.   Suprafata magazinului: 540m²

3.    Contact magazin:

  • Tel.: 0374460954
  • Fax: 0374460955

 

Paleta de servicii a noului Market Bd. 1 Decembrie 1918 include:

 

Apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;

 

Multiple modalitati de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay.

 

Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:

rapiditate la case: intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.

prospetime si calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ, astfel incat clientii Carrefour sa gaseasca zilnic produse de calitate si foarte proaspete. In acest sens, Market schimba sau ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs daca acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfactie sau rambursare!”.

produse Marca Proprie Carrefour. “Economisesti si ai si calitate!”: Market ofera in gama sa peste 1.000 de produse marca proprie Carrefour, la un pret cu minimum 20% mai mic fata de pretul marcilor nationale, la aceeasi calitate.

proape de casa: este primul atribut care diferentiaza supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie.

 produse bio si dietetice: Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai.

 fructe si legume: Tot la acelasi nivel, gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din Romania, de o calitate impecabila si de o prospetime controlata zilnic de catre echipele care se ocupa de controlul calitatii.

 profesionalismul echipelor: Noul supermarket functioneaza cu o echipa de 26 de profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.

 

Despre Carrefour

Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina. 

Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casa, prin intermediul tuturor 1itatilor sale, Grupul isi asuma responsabilitati economice, sociale si de mediu si garanteaza pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor sai.

In Romania, Grupul Carrefour numara 171 magazine dintre care 25 hipermarket-uri „Carrefour”, 80 supermarket-uri „Market”, 65 magazine de proximitate „Express” si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.

 

Bonuri de masa

Vrei sa platesti prin bonuri de masa? Carrefour iti simplifica viata!

Card de plata

Magazinul accepta plata cu cardul bancar.

Plata cu telefonul mobil

Platesti sigur si rapid cu telefonul mobil, atat in hipermarketuri, cat si in supermarketuri.
Aplicatia CarrefourPay