Carrefour Galati

Hipermarket

Adresa

Bd-ul George Cosbuc, Nr. 251, Galati, Jud. Galati

Orar

Luni - Duminică: 08:00-22:00

Contact

Telefon: 0374 818 300

Fax: 0374 818 392

Email: [email protected]

Coordonate

45.452209, 28.032062

Mijloace de transport

Autobuze: 12, 17, 18, 22, 23, 24, 25, 28, 35, 36.

Tramvaie: 39, 42, 44.

Servicii oferite

In aceasta locatie este disponibil serviciul de transfer bani MoneyGram


Descriere

Hipermarketul Carrefour Galati, se afla pe bulevardul George Cosbuc nr. 251 si are o suprafata de vanzare de 7.500 m², fiind situat in cel mai nou centru comercial al orasului, Shopping City Galati, dezvoltat de catre NEPI.

Date cheie despre hipermarketul Carrefour Galati:

  • Gama de articole: aproximativ 30.000
  • Locuri de parcare gratuite: 1.400
  • Locuri de munca: 241

Centrul comercial Shopping City Galati este dezvoltat pe un teren in suprafata de aproximativ 12 hectare şi include, pe langa hipermarket-ul Carrefour, o galerie comerciala de aproximativ 18.000 mp, un ,,shopping mall’’ cu unitati comerciale de dimensiuni mari tip ancora şi un food court.

Un element de inovatie la Carrefour Galati o reprezinta implementarea unor solutii moderne de refrigerare a produselor pentru a obtine un impact minim asupra mediului. Fata de instalatiile clasice, noul sistem reduce emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 de tone pe an. Caldura generata de instalatia de refrigerare este redirectionata catre incalzirea spatiilor anexe magazinului, eliminand nevoia de a utiliza alte surse de energie.

De asemenea, noul hipermarket Carrefour Galati dispune de solutii de iluminare cu LED, care permit reducerea consumului de energie electrica cu 35%. Spatiile de depozitare sunt prevazute cu sisteme de iluminare inteligente care favorizeaza, pe timpul zilei, utilizarea luminii naturale de afara in detrimentul lampilor de iluminare.

Continuand abordarea ecologica a Carrefour Galati, clientii pot beneficia de masina de reciclat deseuri precum: baterii, becuri, electrocasnice mici, peturi si doze.

Returnare produse

Cu bonul de casa in 48 de ore. Detalii la receptie

Bonuri de masa

Vrei sa platesti prin bonuri de masa? Carrefour iti simplifica viata!

Card de plata

Magazinul accepta plata cu cardul bancar.

Mancare la comanda

Pentru momentele cand astepti un eveniment important dar nu ai timp sa gatesti sau pur si simplu ai nevoie de cantitati mai mari de specialitati gatite, vino in hipermarket, comanda la raionul gastronomie bucatele si cantitatile dorite si le vei avea in 48 de ore. Vezi meniul disponibil aici.

Automat de facturi

Foloseste terminalul automat de facturare si nu vei mai fi nevoit sa stai la coada. Pe baza bonului fiscal obtii instant factura de care ai nevoie.

Plata cu telefonul mobil

Platesti sigur si rapid cu telefonul mobil, atat in hipermarketuri, cat si in supermarketuri.
Aplicatia CarrefourPay