Carrefour Buzau

Hipermarket

Adresa

Bd-ul Unirii, Nr. 232, Buzau, Jud. Buzau

Orar

Luni - Duminică: 08:00-22:00

Contact

Telefon: 0238 401 200

Fax: 0374 146 996

Email: [email protected]

Coordonate

45.162893, 26.817305

Mijloace de transport

Autobuze si Maxi Taxi: 2, 3 si 5.

Servicii oferite

In aceasta locatie este disponibil serviciul de transfer bani MoneyGram.

 


Descriere

Lupta cu preturile continua la Carrefour Buzau!
27 Noiembrie 2008 - o zi ce va ramane in istoria Carrefour si in istoria comertului buzoian. Carrefour "ataca" din nou. "Ataca" pentru a 22-a oara, de data aceasta la Buzau

A sosit momentul in care ce de-al 22-lea hipermarket Carrefour cu preturile sale mici, calitatea, prospetimea, varietatea, inovatia si serviciile ireprosabile sa vina in intampinarea cerintelor buzoienilor.

Carrefour Buzau va aduce "o lupta dreapta", pe o suprafata de 4.000 mp, ci o gama de peste 25.000 de produse, "armele" sale fiind aceleasi: de la delicioase produse de brutarie, patiserie, cofetarie, gastronomie si pizza pana la produse de larg consum, articole textile in tendinte, mobila si decoratiuni interioare, aparate electronice si electrocasnice de ultima generatie.
Castigatorii veti fi dumneavoastra, stimati buzoieni si nu numai, zilnic intre orele 8.00 - 22.00

Bucuria "victoriei" va fi incununata de numeroase surprize, concursuri, animatii oferite de o "armata" de profesionisti ce vor sta la dispozitia dumneavoastra astfel incat intreaga familie sa declare fiecare sesiune de cumparaturi ca fiind cea mai reusita

Va multumesc in numele intregii echipe Carrefour Buzau pentru increderea pe care ne-o acordati si va asteptam cu drag!
Oana Andrei
Director Magazin Carrefour Buzau


PRODUSE ALIMENTARE PROASPETE
Principala noastra grija este ca toate produsele pe care vi le oferim sa fie de cea mai buna calitate, intotdeauna pe masura asteptarilor dumneavoastra! In acest departament puteti gasi o multime de produse: fructe, legume, carne, peste, paine. Toate acestea sunt de o calitate si de o prospetime ireprosabile. Produse alimenatre proaspete includ raioanele: macelarie, gastronomie, legume, fructe, mezeluri si branzeturi cu servire asistata, produse panificatie.

PRODUSE ALIMENTARE
La raionul cu autoservire veti putea alege dintre cele mai proaspete produse din lapte si derivate din lapte (cascaval, margarina, unt etc...), care pot fi savurate la micul dejun alaturi de mezeluri traditionale si specialitati din carne care fac deliciul oricarei mese. Categoria este completata de o selectie atenta de tipuri de peste si semipreparate din peste (salate de icre, specialitati marine), pui proaspeti, legume si produse congelate, precum si inghetata simpla sau cu topping, care completeaza cele mai gustoase meniuri. Produse alimentare: produse lactate, congelate, mezeluri si branzeturi cu autoservire.

PRODUSE DE LARG CONSUM
Raionul bauturi va propune o crama special amenajata unde veti gasi o gama variata de vinuri autohtone, dar si vinuri fine din toata lumea. Tot in acest raion veti gasi o gama larga de ape minerale, sucuri, bere si bauturi alcoolice aranjate ideal pentru a fi usor reperate. Impartit in mai multe zone, departamentul include si biscuiti, bomboane, produse vrac, cafea sau produse din import provenind din import din Franta, China, Italia, Mexic, etc... Produse de larg consum inseamna: produse alimentare de baza, ducliuri, conserve, detergenti, bauturi, tigari, mancare animale.

Livrare gratuita

Cumparaturile sunt grele? Carrefour iti usureaza viata!* Serviciul de livarare gratuita este valabil pentru volume mari si distante de max. 30 Km. ** Detalii in magazine

Banc de proba

Vrei sa probezi produsul electronic cumparat inainte de a pleca acasa? Carrefour iti face viata mai sigura!

Borna verificare preturi

Vrei sa afli cat costa produsul dorit? Carrefour iti simplifica viata! Scaneaza codul de bare la orice borna de pret din magazin si vei afla pretul!

Torturi la comanda

Ai pofta de ceva bun? Carrefour iti indulceste viata! * Puteti comanda direct in raion produse de patiserie, torturi si prajituri pentru ocazii speciale.

Returnare produse

Cu bonul de casa in 48 de ore. Detalii la receptie

Bonuri de masa

Vrei sa platesti prin bonuri de masa? Carrefour iti simplifica viata!

Loteria Romana

Jocuri Loto si Loz Instant la casele de marcat.

Card de plata

Magazinul accepta plata cu cardul bancar.

Mancare la comanda

Pentru momentele cand astepti un eveniment important dar nu ai timp sa gatesti sau pur si simplu ai nevoie de cantitati mai mari de specialitati gatite, vino in hipermarket, comanda la raionul gastronomie bucatele si cantitatile dorite si le vei avea in 48 de ore. Vezi meniul disponibil aici.

Automat de facturi

Foloseste terminalul automat de facturare si nu vei mai fi nevoit sa stai la coada. Pe baza bonului fiscal obtii instant factura de care ai nevoie.

Plata cu telefonul mobil

Platesti sigur si rapid cu telefonul mobil, atat in hipermarketuri, cat si in supermarketuri.
Aplicatia CarrefourPay